Ενίσχυση των Υπηρεσιών Τροχαίας της Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενίσχυση των Υπηρεσιών Τροχαίας της Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής

poasy

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2023

Αρ. Πρωτ.:401/3/295α

 

 

 

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

          Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

 

Κοιν.:1) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννη ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

         2) Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κωνσταντίνο ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ

         3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής

 

Θέμα: «Ενίσχυση των Υπηρεσιών Τροχαίας της Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής»

 

Κύριε Αρχηγέ,

 

Το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί οι αναφορές – καταγγελίες από τη βάση του Σώματος οι οποίες αφορούν αποφάσεις της διοίκησης που λαμβάνονται στο όνομα της αποτελεσματικότερης λειτουργίας των αστυνομικών υπηρεσιών και δη της Τροχαίας.

Την ώρα δηλαδή που εξαγγέλλονται μέτρα βελτίωσης της αστυνόμευσης και δημοσίως επιχειρείται να παρουσιαστεί μια καλύτερη «εικόνα», σε εμάς φτάνουν εντελώς διαφορετικές αναφορές και καταγγελίες, όπως συμβαίνει και με το επισυναπτόμενο έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.

Σε συνδυασμό δε και με άλλα στοιχεία, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι απέχει παρασάγγες από την αλήθεια η εικονική πραγματικότητα την οποία κάποιοι τεχνηέντως επιχειρούν να παρουσιάσουν. Τόσο ο απλός αστυνομικός όσο και οι πολίτες γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα των αστυνομικών υπηρεσιών και ζητούν από εσάς να σκύψετε πραγματικά σε αυτά και να δώσετε τις αναγκαίες λύσεις.

Κάθε άλλη μεσοβέζικη τακτική δεν εκθέτει απλώς τους καθ’ ύλιν αρμοδίους, τους καθιστά κυρίως υπεύθυνους για την συνεχιζόμενη αρνητική και δυσφημιστική κατάσταση που καταφανώς δεν αρμόζει ούτε στους ίδιους αλλά ούτε και σε κανέναν άλλον.

Σας καλούμε, επομένως, να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις καταγγελίες της Ένωσης και να δρομολογήσετε ουσιαστικές λύσεις, τέτοιες που θα σηματοδοτούν αλλαγή πορείας ενός οργανισμού που μέρα με τη μέρα τελματώνει ακόμα περισσότερο, ενώ αναζητά απεγνωσμένα τη σωτηρία του.      

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

    

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .