Αντιδράσεις για την υπ’ αριθ. 1647/23/2059181 διαταγή του Α.Ε.Α

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αντιδράσεις για την υπ’ αριθ. 1647/23/2059181 διαταγή του Α.Ε.Α

poasy

Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2023

Αρ. Πρωτ.:401/04/7α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας,Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

 

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής

 

Θέμα: «Αντιδράσεις για την υπ’ αριθ. 1647/23/2059181 διαταγή του Α.Ε.Α.»

 

Κύριε Αρχηγέ,

 

Απευθυνόμαστε εκ νέου προς εσάς, καθόσον άλλη μια Ένωση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, έγινε αυτή τη φορά αποδέκτης παραπόνων εκ μέρους μελών της, με αφορμή την ακατανόητη έκδοση της υπ’ αριθ. 1647/23/2059181 διαταγής του Α.Ε.Α., αναφορικά με την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών με αστυνομικούς σχεδόν από κάθε άλλη αστυνομική υπηρεσία της Γ.Α.Δ.Α.

Σύμφωνα και με όσα ανησυχητικά αναφέρονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο, οι συνάδελφοί μας  αναμένουν από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας πράξεις και αποφάσεις που συμβάλλουν στην προαγωγή και όχι στη γελοιοποίηση του θεσμού που υπηρετούν. Για άλλη μια φορά, επικράτησαν μάλλον σκοπιμότητες και εκ του προχείρου αποφάσεις, έναντι εντός κεντρικού σχεδιασμού ορθολογικής διαχείρισης της υπάρχουσας αστυνομικής δύναμης.

Έτσι όμως δεν  επιτυγχάνεται η βελτίωση της λειτουργίας του σώματος, αλλά η περαιτέρω αποδιοργάνωσή του. Με αμετροεπείς και αποσπασματικές αποφάσεις προκαλούνται καίρια πλήγματα μεταξύ άλλων, στη συνοχή του σώματος και στην εμπιστοσύνη μεταξύ διοίκησης και υφισταμένων, χαρακτηριστικά της ποιοτικής λειτουργίας κάθε οργανισμού που οφείλετε εσείς, ως πρώτος της τάξει ηγέτης του, να διαφυλάξετε άμεσα.

Παρακαλούμε όπως λάβετε σοβαρά υπόψη τις ενστάσεις της Ένωσής μας και πράξετε τα δέοντα.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .