Ημερίδα Π.Ο.ΑΣ.Υ.: Ασφαλής πρωτεύουσα, οδηγός για ασφαλή Ελλάδα

poasy

Αθήνα, 14 Ιουλίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 701/11/13

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, συνεχίζοντας την εξωστρεφή της δράση και αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας ενόψει και των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Αυτοδιοίκησης το φθινόπωρο, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Ασφαλής πρωτεύουσα, οδηγός για ασφαλή Ελλάδα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52) την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ.

Το θέμα θα αναπτύξουν:

  • Ο Ομότιμος Καθηγητής Εγκληματολογίας κ. Ιωάννης ΠΑΝΟΥΣΗΣ
  • Η Διευθύντρια του Π.Μ.Σ. "Εγκληματολογία" και του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας κα Χριστίνα ΖΑΡΑΦΩΝΙΤΟΥ

Στην Ημερίδα έχουν κληθεί να παραστούν η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, η Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της Ομοσπονδίας μας και άλλοι.

Ως συνδικαλιστικό κίνημα, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξωστρεφή παρουσίαση των αιτημάτων μας για μια σύγχρονη και αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία, για ένα Σώμα που θα ατενίζει το μέλλον με επαγγελματική αυτοπεποίθηση και επάρκεια.

Δεδομένων των υπαρκτών κινδύνων και των νέων απειλών που όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι υποβόσκουν γύρω μας, αντλώντας γνώσεις και χρήσιμα συμπεράσματα, η Ομοσπονδία μας και μέσω αυτής της Ημερίδας, επιχειρεί για άλλη μια φορά να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα και προβληματισμούς της κοινωνίας μας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .