Επέκταση του επιδόματος Παραμεθορίου στο Νομό Ιωαννίνων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επέκταση του επιδόματος Παραμεθορίου στο Νομό Ιωαννίνων

poasy

Αθήνα, 04 Απριλίου 2024

          Αρ. Πρωτ.: 400/8/5α

 

 

Προς: Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ  ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

 

Κοιν:  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

 

Θέμα: «Επέκταση του επιδόματος Παραμεθορίου στο Νομό Ιωαννίνων»

 

Κύριε Υπουργέ,

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, με το επισυναπτόμενο έγγραφό της, επισημαίνει ότι, παρότι έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από τότε που είχατε λάβει γνώση κατά τη συνάντησή σας, του μείζονος ζητήματος της σκανδαλώδους εξαίρεσης της Δ.Α. Ιωαννίνων από τη χορήγηση του επιδόματος «παραμεθορίου», δυστυχώς η εκκρεμότητα αυτή παραμένει.

Αν και η χώρα έχε επανέλθει σε ρυθμούς κανονικότητας και παρά τις δεσμεύσεις που δόθηκαν προεκλογικά, αλλά και κατά την διάρκεια της θητείας της σημερινής Κυβέρνησης, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στη συγκεκριμένη διεκδίκηση, η οποία -σημειωτέον-  αφορά τόσο το νομό Ιωαννίνων όσο  και πολλές άλλες παραμεθόριες περιοχές, ανά την ελληνική επικράτεια.

Επειδή, η καταφανής αυτή διάκριση εντείνεται και εκ του γεγονότος ότι σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων που υπηρετούν δίπλα –δίπλα με τους αστυνομικούς, ήδη χορηγείται το επίδομα αυτό, σας καλούμε να προβείτε στη σχετική νομοθετική ρύθμιση, δεδομένου ότι γνωρίζετε πολύ καλά το ιστορικό του θέματος και κυρίως έχετε αναγνωρίσει και προσωπικά, την ολιγωρία που επέδειξε στο παρελθόν ο νομοθέτης.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Αντιπρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .