Μετακινήσεις Διμοιριών από τη Γ.Ε.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετακινήσεις Διμοιριών από τη Γ.Ε.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

poasy

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2023

Αρ. Πρωτ.:309/13/65α

 

 

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

           Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

 

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

 

Θέμα: «Μετακινήσεις Διμοιριών από τη Γ.Ε.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας»

 

Κύριε Αρχηγέ,

 

  Χρέος της αστυνομικής διοίκησης και απαράβατος όρος για την ομαλή λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελούν μεταξύ άλλων ο έγκαιρος προγραμματισμός των αστυνομικών δράσεων και η ορθολογική αξιοποίηση του αστυνομικού προσωπικού.

Ωστόσο, για άλλη μια φορά, όπως προκύπτει από το επισυναπτόμενο έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, αυτά τα αυτονόητα ζητήματα δεν είναι λελυμένα ούτε καν όταν πρόκειται για τις καθιερωμένες πλέον εκδηλώσεις της επετείου του Πολυτεχνείου, όπου κάθε χρόνο η διοίκηση εφαρμόζει συγκεκριμένα και παγιωμένα σχέδια μέτρων τάξης, τροχαίας και ασφάλειας.

Δυστυχώς, καλούμαστε να εγκαλέσουμε και πάλι όσους συνέβαλαν στην υπηρεσιακή αναστάτωση που προκλήθηκε με τις διαταγές, κυριολεκτικά της νύχτας, περί συγκρότησης και μετακίνησης δυο διμοιριών από τη Γ.Ε.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας στην Αθήνα για την αντιμετώπιση αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών, όπως είναι η συνήθης «αιτιολογία».

Από την πλευρά μας, σας επισημαίνουμε την εύλογη διαμαρτυρία των συναδέλφων μας  και σας καλούμε να μεριμνήσετε για τη μη επανάληψη φαινομένων καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων του αστυνομικού προσωπικού, εκθέτοντάς το  ενδεχομένως και σε απρόβλεπτους κινδύνους, δεδομένων των καταστάσεων και των γεγονότων που καλείται αυτό να διαχειριστεί, σε ένα απαιτητικό περιβάλλον, εντελώς άγνωστο και διαφορετικό από εκείνο που υπηρετεί έως σήμερα.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .