Μεταθέσεις έτους 2023 – Ενίσχυση Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεταθέσεις έτους 2023 – Ενίσχυση Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας

poasy

 

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 301/1/153α

 

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας,

           Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

 

Θέμα: «Μεταθέσεις έτους 2023 – Ενίσχυση Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας»

 

Κύριε Αρχηγέ,

 

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, με το επισυναπτόμενο έγγραφό της υπενθυμίζει ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας κατά τις έκτακτες μεταθέσεις του έτους 2022 δεν ενισχύθηκε καθόλου, διατηρώντας το «προνόμιο» των ελάχιστων ενισχύσεων των προηγούμενων ετών, με ό,τι αρνητικό αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών και την εργασιακή καταπόνηση των συναδέλφων μας.

Η Ένωση αναφέρεται ειδικότερα με ατράνταχτα επιχειρήματα στην αναγκαιότητα άμεσης ενίσχυσης και αυτής της Διεύθυνσης Αστυνομίας, επικαλούμενη μεταξύ άλλων και τις δεκάδες αποστρατείες, την οριακή πραγματικότητα των υποστελεχωμένων υπηρεσιών και την αδυναμία προγραμματισμού περιπολιών, όπως επιτάσσουν οι καιροί σε μια πόλη –πρωτεύουσα όπως είναι η Πάτρα, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και μητρόπολη της δυτικής Ελλάδας.

Παρακαλούμε να λάβετε επίσης υπόψη σας ότι πρόσφατα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, δεσμεύτηκε για την σημαντική ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών κατά τις μεταθέσεις του έτους 2023, ενώ η Ένωσή μας έχει απευθύνει ανάλογο αίτημα και στους φορείς της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο)

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .