Συνάντηση της Επιτροπής Εργασίας Νοτίου Τομέα με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος

Συνάντηση της Επιτροπής Εργασίας Νοτίου Τομέα με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος

poasy

Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2023

Αρ. Πρωτ.:200/9/289ε

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ, συναντήθηκε σήμερα, 13 Δεκεμβρίου 2023, η Επιτροπή Εργασίας Νοτίου Τομέα της Ομοσπονδίας, παρουσία του Αντιπροέδρου Οικονομικών κ. Χρήστου ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ.

Ενημερώσαμε αναλυτικά τον κ. Επιθεωρητή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσές μας, κυρίως στη νησιωτική χώρα, ειδικότερα δε, εκείνοι που υπηρετούν στις Πύλες εισόδου και ελέγχου διαβατηρίων (στους λιμένες) και θα κληθούν να διαχειριστούν μια νέα κατάσταση, εξαιτίας και της πιο σύνθετης και χρονοβόρας διαδικασίας ελέγχου των εκτός χώρου Schengen, αλλοδαπών πολιτών.

Επιπλέον, αναφερθήκαμε στην υποστελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών της επαρχίας κατά τους χειμερινούς μήνες.

Τέλος, με αφορμή τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις για τα νέα μέτρα πάταξης της οπαδικής βίας, συζητήσαμε το φλέγον ζήτημα του τραυματισμού του συναδέλφου μας στου Ρέντη και της απασχόλησης γενικότερα των αστυνομικών δυνάμεων σε πάσης φύσεως αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους.

Η Ομοσπονδία μας αντιμετωπίζει όλα αυτά τα θέματα με τη δέουσα προσοχή και αποφασιστικότητα ώστε να δοθούν εκ μέρους της Ηγεσίας οι πρέπουσες λύσεις.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .