Χορήγηση στολών στο αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής

Χορήγηση  στολών στο αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής

poasy

Αθήνα, 09 Νοεμβρίου 2023

Αρ. Πρωτ.:403/6/28

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ενημερώνουμε το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής (Δ.ΑΛ.Α.) ότι με το υπ' αριθμ. 1774/23/1075868 από 30-05-2023 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικής Υποστήριξης/ΑΕΑ, η Δ.ΑΛ.Α. έλαβε αρνητική απάντηση στο αίτημα για χορήγηση στολών στο προσωπικό που ανήκει σε αυτή.

Ωστόσο, οι Αντιπρόσωποί μας ΛΕΦΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, ΚΑΡΓΑΣ Απόστολος και ΓΚΟΓΚΟΣ Αλέξιος που υπηρετούν στην ανωτέρω Διεύθυνση, με το ΔΥ από 19/06/2023 έγγραφό τους  γνωστοποίησαν την αρνητική αυτή εξέλιξη στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας  κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόρη, με αποτέλεσμα να καταβληθούν στη συνέχεια φιλότιμες προσπάθειες, να αξιοποιηθούν παρεμβάσεις και να ασκηθούν πιέσεις προς το Αρχηγείο, ώστε τελικά να επιτευχθεί η έγκριση του αιτήματος για χορήγηση τετρακοσίων (400) στολών, τύπου 8-Δ, την 07/11/2023 ύστερα από ανάρτηση σχετικού διαγωνισμού στην πλατφόρμα "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", σύμφωνα με το νόμο.

Η θετική έκβαση της αυτονόητης ενεργοποίησης των συναδέλφων μας αντιπροσώπων, που είχε ως σκοπό την προώθηση και επίλυση ενός σημαντικού υπηρεσιακού προβλήματος, έχει φυσικά την σημειολογία του που όλοι οφείλουμε να λαμβάνουμε υπόψη.

Σημασία δεν έχει κυρίως ποια θέση κατέχει κάποιος/κάποια στα συνδικαλιστικά όργανα και πόσο υψηλή ή χαμηλή είναι αυτή, αλλά η αγάπη και ο σεβασμός προς όλους τους συναδέλφους, που μαζί εργάζονται κάτω από τις ίδιες δυσκολίες και τα ίδια προβλήματα πολλές φορές. Άλλωστε, οι κακόβουλες και κακοπροαίρετες απόψεις και κριτικές δεν αποτελούν εμπόδιο ούτε αντικίνητρο, σε όσους από εμάς τιμούμε τη συνδικαλιστική μας ιδιότητα, αγαπούμε, σεβόμαστε και υπηρετούμε τον συνάδελφο, όπου κι αν υπηρετεί αυτός.

Ως Ομοσπονδία και με αυτήν την ευκαιρία, εκφράζουμε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας τόσο στους τρεις προαναφερθέντες αντιπροσώπους μας όσο και σε κάθε άλλο συνάδελφο που συνέβαλε και συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων του σώματος. Σημασία έχει η αποτελεσματικότητα της συνδικαλιστικής μας λειτουργίας στο σύνολό της, χωρίς διακρίσεις, με  προσήλωση, διάρκεια και συνέπεια στις διεκδικήσεις του Έλληνα Αστυνομικού και στις επιτυχίες του αγώνα του.

Τέλος, μια επισήμανση με πολλούς αποδέκτες, όπως λέει ο λαός μας:

«Πατεράδες πολλοί! Μάνα μόνο μία!»

 Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

 

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .