Συνάντηση της Επιτροπής Εργασίας Βορείου Τομέα με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής - Τεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής για τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Συνάντηση της Επιτροπής Εργασίας Βορείου Τομέα με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής - Τεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής για τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης

poasy

Αθήνα, 07 Νοεμβρίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 200/9/287ε

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Απογευματινές ώρες της 19-10-2023, αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εργασίας Βορείου Τομέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ., αποτελούμενη από την Πρόεδρο της Επιτροπής κα Σταυρούλα ΤΖΑΤΖΑΝΑ, τον Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο ΚΑΡΓΙΩΤΗ και τον Αντιπρόεδρο κ. Αστέριο ΚΟΥΡΤΗ, παρουσία του Αντιπροέδρου Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Σταύρου ΦΕΤΚΟΥ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής - Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγο κ. Δημήτριο ΠΑΝΤΕΛΗ.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενίσχυση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με γερανοφόρα οχήματα, λόγω έναρξης εργασιών για την κατασκευή της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (Flyover), αναπτύσσοντας από πλευράς μας τους λόγους που αναγάγουν το συγκεκριμένο ζήτημα σε θέμα απολύτου προτεραιότητας.

Μεταξύ των δυο πλευρών, αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος με πνεύμα καλής συνεργασίας. Ο κ. Προϊστάμενος του Κλάδου αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας, διαβεβαιώνοντάς μας ότι θα μεταφέρει αυτά στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Σε επόμενο χρόνο, ενημερωθήκαμε ότι η ανταπόκριση του Αρχηγού της  ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου κ. Λάζαρου ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης του Α.Ε.Α., ήταν άμεση και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η ενίσχυση της ως άνω Υπηρεσίας της  Γ.Α.Δ.Θ. με ένα (1) γερανοφόρο όχημα προς κάλυψη των άμεσων υπηρεσιακών αναγκών, ενώ εκ μέρους του υπήρξε και δέσμευση για την περαιτέρω ενίσχυση των Υπηρεσιών με τα αναγκαία αντίστοιχα οχήματα, όταν αυτό χρειαστεί, κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .