Ενισχύονται οι Διευθύνσεις Αστυνομίας στις πληγείσες περιοχές με παρέμβαση της Ομοσπονδίας

 

poasy

Αθήνα, 08 Σεπτεμβρίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 200/4/309α

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ανταποκρινόμενη στις εκκλήσεις των συναδέλφων μας καθώς και όλων των Προεδρείων των Ενώσεων της Θεσσαλίας, η Ομοσπονδία μας προέβη σε παρεμβάσεις τόσο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσο και στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με στόχο την άμεση ενίσχυση όλων των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Το σχετικό αίτημα έτυχε άμεσης ικανοποίησης, καθώς, όπως μας γνωστοποιήθηκε, αποστέλλονται για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν, 100 αστυνομικοί με 50 οχήματα 4x4.

Επίσης, θεωρούμε ότι η Ηγεσία θα πρέπει να προβεί το ίδιο άμεσα και στη χορήγηση επιπλέον ημερών αδείας απουσίας σε όσους συναδέλφους μας επλήγησαν οι ίδιοι ή συγγενείς τους α' βαθμού, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις τραγικές συνέπειες των τεραστίων φυσικών καταστροφών.

Η Ομοσπονδία με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με τη σκέψη στους πληγέντες συμπολίτες μας, συνεχίζει το έργο αλληλεγγύης και υποστήριξης με κάθε τρόπο, μη παραλείποντας να επισημάνει τις αντίξοες συνθήκες εργασίας των αστυνομικών που μετακινούνται, αλλά και όλων όσων βρίσκονται ήδη στο πεδίο της μάχης σε καταστάσεις πρωτόγνωρες για τη χώρα μας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .