Συνάντηση της Επιτροπής Εργασίας Νοτίου Τομέα με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής

Συνάντηση της Επιτροπής Εργασίας Νοτίου Τομέα με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής

poasy

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 200/9/281δ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής /Α.Ε.Α., Υποστράτηγο κ. Δημήτριο ΠΑΝΤΕΛΗ, είχε χθες η Επιτροπή Εργασίας Νοτίου Τομέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ., συνοδευόμενη από τον Γραμματέα του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρο ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες που υπάγονται στην περιοχή ευθύνης του Νοτίου Τομέα και αφορούν τα οξυμένα προβλήματα στέγασης Υπηρεσιών, όπως αυτές εξακολουθούν να λειτουργούν σε ακατάλληλα οικήματα, καθώς και τις συνθήκες εργασίας, εντός αυτών, του αστυνομικού προσωπικού.

Επιπλέον τέθηκε με έμφαση το πρόβλημα της παλαιότητας των υπηρεσιακών οχημάτων και η ανάγκη ανανέωσής τους καθόσον ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων είναι τεράστιος ειδικά όταν πρόκειται για οχήματα που συμμετέχουν σε καταδιώξεις κακοποιών.

Ο Προϊστάμενος του Κλάδου συμμερίστηκε τις αγωνίες μας και δήλωσε γνώστης των προβλημάτων αυτών, τονίζοντας παράλληλα ότι σε ορισμένες περιοχές ήδη είναι σε εξέλιξη εργασίες επισκευής κτιρίων ή διαδικασίες μεταστέγασης Υπηρεσιών. Όσον αφορά την ανανέωση του στόλου οχημάτων, γίνονται προσπάθειες αντιμετώπισης του προβλήματος αυτού, μέσω της αξιοποίησης της δυνατότητας απόκτησης κατασχεθέντων οχημάτων, όπως είχε ζητήσει και η Ομοσπονδία μας.

Επίσης, μας τόνισε ότι ως Προϊστάμενος του Κλάδου αφουγκράζεται κάθε συνδικαλιστική φωνή και με ενδιαφέρον δέχεται τις προτάσεις που υποβάλλουμε για την επίλυση υπαρκτών προβλημάτων.

Κοινός μας στόχος είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των αιτημάτων που αναδεικνύονται από την Ομοσπονδία και τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις, με συνέπεια και υπευθυνότητα, όπως επιτάσσει και ο θεσμικός μας ρόλος.

Για κάθε θετική εξέλιξη θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .