Επαναλειτουργία πλυντηρίων υπηρεσιακών οχημάτων

Επαναλειτουργία πλυντηρίων υπηρεσιακών οχημάτων

poasy

 

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 403/1/99

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε δεκτό το αίτημά μας για την επαναλειτουργία των πλυντηρίων υπηρεσιακών οχημάτων ως μια ελάχιστη τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας του αστυνομικού προσωπικού.

Η απόφαση αφορά συνολικά επτά πλυντήρια στο Λεκανοπέδιο Αττικής και ειδικότερα, δυο αυτόματα πλυντήρια επιβατηγών οχημάτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών και λεωφορείων στο Τμήμα Συνεργείων και Μεταφορικών Μέσων επί της Λεωφ. Θρακομακεδόνων 101 στις Αχαρνές, δυο αυτόματα πλυντήρια επιβατηγών οχημάτων ή μοτοσυκλετών επί της Λεωφ. Συγγρού 288 στην Καλλιθέα, δυο αυτόματα πλυντήρια επιβατηγών οχημάτων και ένα αυτόματο πλυντήριο φορτηγών και λεωφορείων στην οδό Κοκκινοπούλου 1, στο Γουδή, ενώ όπως ενημερωθήκαμε, επίκειται η επαναλειτουργία και του πλυντηρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά.

Η Ομοσπονδία εκφράζει την ικανοποίησή της για τη θετική αυτή εξέλιξη, επισημαίνοντας ωστόσο την αναγκαιότητα της άμεσης δημιουργίας και λειτουργίας πλυντηρίων σε όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας, ώστε να εκλείψουν τα χρονίζοντα προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας.

Το επόμενο διάστημα αναμένουμε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας την προώθηση - επίλυση και άλλων ζητημάτων, διευκολύνοντας και ανακουφίζοντας την καθημερινότητα του αστυνομικού προσωπικού, όπως επιτάσσει και το πλαίσιο της θεσμικής μας συνεργασίας.

 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .