Ευχές της ΠΟΑΣΥ στους ένστολους - αιρετούς εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών

Ευχές της ΠΟΑΣΥ στους ένστολους - αιρετούς εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών

poasy

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 603/8/112

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών και την ανακοίνωση των συνδυασμών και των υποψηφίων που εξελέγησαν σε διάφορα όργανα για την επόμενη πενταετία, η Ομοσπονδία απευθύνει θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχές σε όλους του αστυνομικούς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ιδίως δε σε όσους εξελέγησαν σε θέσεις ευθύνης.

Έχοντας επίγνωση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης όλων των βαθμών, με τη διπλή τους ιδιότητα πλέον, οι συνάδελφοί μας καλούνται να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων και να εργαστούν για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των συμπολιτών μας.

Τυχόν αρνητικά λειτουργικά φαινόμενα, που αποτελούν τροχοπέδη στην επίλυση των προβλημάτων και στην αποτελεσματική τους θητεία, ευελπιστούμε ότι θα τους βρουν απέναντι, μετουσιώνοντας στην πράξη τις αρετές και τις αξίες του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και του συνδικαλιστικού μας κινήματος που με την αναγνωρισμένη αποστολή του υπηρετεί επάξια το δημόσιο συμφέρον.

Ως θεσμοί της δημοκρατίας τόσο η δημοτική λειτουργία όσο και συνδικαλιστική δράση αποτελούν σοβαρές προκλήσεις στη σύγχρονη κοινωνία και οφείλουμε από όποια θέση, όλοι μας να ενεργούμε πιστά, με γνώμονα το κοινό καλό, την προαγωγή των απαράγραπτων αξιών της κοινωνικής προόδου και ευημερίας με διαφάνεια και σεβασμό στις απαιτήσεις των συμπολιτών μας.

Προς τούτο, καλούμε τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις μας, να μας ενημερώσουν για τα εκλεγέντα μέλη τους, καθώς και για τα νέα αξιώματα που κατέχουν αυτά, ώστε να προβούμε σε περαιτέρω κοινές πρωτοβουλίες με το βλέμμα όλων μας στραμμένο στις κοινωνίες που υπηρετούμε, ως δημόσιοι λειτουργοί με ευαισθησίες και υψηλά ιδανικά.

Τέλος, με «όπλο» τα θετικά κεκτημένα της ΠΟΑΣΥ και των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών μας, ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή δύναμη και μια παραγωγική θητεία επ’ ωφελεία όλων των κοινωνιών που τους εμπιστεύτηκαν το μέλλον τους.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .