Συναντήσεις για την αστυνομική εκπαίδευση-μετεκπαίδευση

Συναντήσεις για την αστυνομική εκπαίδευση-μετεκπαίδευση

poasy

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2022

Αρ. Πρωτ.: 200/9/253α

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις από την Επιτροπή θεμάτων εκπαίδευσης και επιμόρφωσης της Π.Ο.ΑΣ.Υ., παρουσία και του Αντιπροέδρου θεμάτων Μελετών και Επιμόρφωσης Αστυνομικών κ. ΤΣΑΪΡΙΔΗ Θεοδώρου, στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Θ., στη Θεσσαλονίκη και στο παράρτημα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στη Βέροια.

Κατά την επίσκεψη στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Θ., παρευρέθηκαν ο Τμηματάρχης Α/Α κ. ΤΣΙΤΣΟΓΛΟΥ Παναγιώτης και οι εκπαιδευτές του Τμήματος, παραθέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως προς τα θέματα της συντηρητικής εκπαίδευσης του αστυνομικού προσωπικού, καθώς και προτάσεις που θα συμβάλουν στη βελτίωση αυτής. 

Στο παράρτημα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας στη Βέροια, η Επιτροπή ενημερώθηκε από τη Διοικήτρια της Σχολής, Α/Υ κα ΓΑΪΤΑΝΙΔΟΥ Σοφία,  για τις μεγάλες δυνατότητες της εν λόγω Σχολής και των εγκαταστάσεων αυτής,  παρουσιάζοντάς μας ταυτόχρονα ελλείψεις και προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης, ώστε να αξιοποιηθεί η Σχολή στο έπακρο προς όφελος των συναδέλφων μας, αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα.

Με τις παραπάνω επισκέψεις έγινε για άλλη μια φορά αντιληπτό ότι η Εκπαίδευση και η Επιμόρφωση των αστυνομικών θα πρέπει να βρίσκονται στις βασικές προτεραιότητες της Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας μας, καθώς οι προκλήσεις γύρω μας είναι συνεχώς αυξανόμενες και απαιτούν την εξέλιξη και την πρόοδό μας χωρίς καμία έκπτωση.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .