Επανεκλογή του εκπροσώπου μας στη EuroCOP

Επανεκλογή του εκπροσώπου μας στη EuroCOP

poasy

Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2020

Αρ. Πρωτ.: 600/9/128

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ολοκληρώθηκαν χθες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της EuroCOP, με την επανεκλογή σε αυτήν, του εκπροσώπου μας και Προέδρου της Δυτικής Αττικής, κ. Γεώργιου ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ.

Στην EuroCOP, όπως είναι γνωστό, ως ένα από τα παλαιά μέλη της, συμμετέχει ενεργά η Ομοσπονδία μας, η οποία πρότεινε και υποστήριξε εκ νέου την υποψηφιότητα του Προέδρου της Δυτικής Αττικής. Οι σύνεδροι, επιβεβαιώνοντας την απήχηση την οποία έχει η Ομοσπονδία μας,  επικύρωσαν την επανεκλογή του πανηγυρικά για δεύτερη θητεία.

Με την πρότασή μας αυτή δικαιώθηκε η επιλογή μας ενώ το αποτέλεσμα μας γέμισε με υπερηφάνεια και σιγουριά ότι ο συνάδελφός μας θα συνεχίσει να αναδεικνύει, να προβάλει και να προωθεί λύσεις αλλά και να παρεμβαίνει μέσα στην Ευρωπαϊκή Αστυνομική οικογένεια για όλα τα προβλήματα των Ελλήνων Αστυνομικών.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία θα σταθούν δίπλα του, αφού ένας δικός μας άνθρωπος θα βρίσκεται στο κέντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων.    

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος   

 

 

                                          

 

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .