Ενίσχυση Α.Τ. Ερμιονίδας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενίσχυση Α.Τ. Ερμιονίδας

poasy

Αθήνα, 18 Ιουλίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 301/1/160α

 

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

           Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος

Θέμα: «Ενίσχυση Α.Τ. Ερμιονίδας»

Κύριε Αρχηγέ,

Απευθυνόμαστε εκ νέου προς την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να σας επισημάνουμε ότι ένα πρόβλημα που για τους υφισταμένους θεωρείται απλό και άμεσα αντιμετωπίσιμο, για κάποιους υψηλά ιστάμενους μοιάζει προφανώς δυσεπίλυτος γρίφος!

Αναφερόμαστε στις αναφορές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας η οποία πολλές φορές έχει σταθεί στη μη ορθολογική διαχείριση του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Αργολίδας, παρά τις προσπάθειές σας να εξευρεθεί λύση μακράς πνοής, ειδικά σε ό,τι αφορά το Α.Τ. Ερμιονίδας.

Η Ένωση, με προηγούμενα έγγραφά της  είχε επισημάνει ότι από το συγκεκριμένο Α.Τ. υπάρχουν πέντε (5) συνάδελφοι αποσπασμένοι εκτός Νομού Αργολίδας σε διαφορές υπηρεσίες και ένας (1) εντός της Διεύθυνσης που σίγουρα η επιστροφή τους στην οργανική τους θέση θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετά ώστε να λυθεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης που παρατηρείται διαχρονικά.

Επειδή κύριε Αρχηγέ είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχει λύση, ενόψει του επόμενου τακτικού συμβουλίου μεταθέσεων, παρακαλούμε να ερευνήσετε προσωπικά την περίπτωση του Α.Τ. Ερμιονίδας, προκειμένου να απαντηθούν τα ερωτήματα που προκαλούν μια χρόνια δυσλειτουργία με άμεσες επιπτώσεις τόσο στην αστυνόμευση της περιοχής όσο και στα εργασιακά δικαιώματα και τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο)

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .