Οδηγίες αναφορικά με το 34ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Οδηγίες αναφορικά με το 34ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

poasy

Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2024

Αρ. Πρωτ.:701/03/13ιβ

 

 

Προς:  α) Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις                                                                                                                

            β) Τους Αντιπροσώπους - Συνέδρους Π.Ο.ΑΣ.Υ.

            (μέσω των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών τους)  

 

Αναφορικά με το 34ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2024, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί διεξαγωγής υβριδικών συνεδρίων, το πρόγραμμα του Συνεδρίου και τις αποφάσεις των οργάνων της Ομοσπονδίας, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Η ταυτοποίηση όσων αντιπροσώπων - συνέδρων επιθυμούν να πραγματοποιηθεί δια ζώσης (με φυσική παρουσία), αυτή θα λάβει χώρα στην αίθουσα ΟΜΙΚΡΟΝ του ξενοδοχείου Intercontinental, την Παρασκευή 12/01/2024 κατά τις ώρες 10:00-15:00. Όσοι επιλέξουν αυτόν τον τρόπο ταυτοποίησης, παρακαλούνται για την έγκαιρη προσέλευσή τους.

Όσοι αντιπρόσωποι - σύνεδροι επιθυμούν να ταυτοποιηθούν με ηλεκτρονικά μέσα, θα λάβουν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (email) που δηλώθηκε, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο οποίο θα περιέχεται ένας σύνδεσμος, προκειμένου να συμπληρώσουν σε μια ηλεκτρονική φόρμα τα στοιχεία τους. Όσοι επιλέξουν αυτόν τον τρόπο ταυτοποίησης, παρακαλούνται για τον έλεγχο του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου την Παρασκευή 12/01/2024 από ώρα 10:00 (να ελέγξουν και τον φάκελο της αλληλογραφίας spam).

Καλούνται οι αντιπρόσωποι – σύνεδροι, κατά την ταυτοποίησή τους, να δηλώσουν τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να ψηφίσουν στις ψηφοφορίες (με φυσική παρουσία ή ηλεκτρονικά).

Σε κάθε περίπτωση, ΔΕΝ θα είναι δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης μετά τις 15:00 της Παρασκευής 12/01/2024, οπότε και σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα αυτή περατούται.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι σύνεδροι που πραγματοποίησαν – ολοκλήρωσαν την ταυτοποίησή τους.

Οι αντιπρόσωποι – σύνεδροι που θα ταυτοποιηθούν με ηλεκτρονικό τρόπο, θα πρέπει να ελέγχουν συνεχώς την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία, για την πρόσβαση και συμμετοχή τους ηλεκτρονικά.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΚΑΓΚΑΡΑΚΗΣ Παναγιώτης

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .