Εντυπωσιακή έκθεση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού και εκπαιδευμένου προσωπικού

poasy

Αθήνα, 11 Μαΐου 2023

Αρ. Πρωτ.: 603/11/9

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το πληροφοριακό κέντρο (περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας «DEFEA» (Defence Exhibition Athens) που διοργανώνεται στην Αθήνα (Διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ. Λάζαρου ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Κατά την ξενάγηση στο χώρο του περιπτέρου, παρουσία του Προϊσταμένου του Κλάδου Διαχειριστικής - Τεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής, Υποστρατήγου, κ. Δημητρίου ΠΑΝΤΕΛΗ, διαπιστώθηκε η άρτια παρουσίαση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων και αστυνομικών εφοδίων που έχουν ενταχθεί από την Ελληνική Αστυνομία και τις εξειδικευμένες της Υπηρεσίες στην συνεχή δίωξη του εγκλήματος. Σημειώνεται επίσης, ότι όλα αυτά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του ανθρώπινου δυναμικού της ΕΛ.ΑΣ., σε μια εποχή όπου πρώτιστο καθήκον της πολιτείας είναι η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρονται τόσο στην πρόληψη και στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας όσο και στον τομέα της διοίκησης και των παρεχομένων διοικητικών καθηκόντων - υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η επίδειξη των επιμέρους εκθεμάτων και λειτουργιών, είναι αντάξια του ρόλου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει βούληση, οδηγούμαστε σε αποτέλεσμα, ικανά να θεραπεύσουν δυσλειτουργίες και να λύσουν προβλήματα της καθημερινότητας των συναδέλφων μας, αλλά και των πολιτών σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για όλες και όλους.

Σχηματίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τέλος, δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές της Έκθεσης και να ευχηθούμε να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση η βελτίωση των υποδομών και μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .