Font Size

Cpanel

Συνάντηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. ΚΥΡΙΛΛΟ

poasy4
Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 200/4/277

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του «Λειρίου Ιδρύματος Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. ΚΥΡΙΛΛΟ, συναντήθηκαν οι Αντιπρόεδρος Οικονομικών και Οργανωτικός Γραμματέας – Αναπληρωτής Ταμίας της Ομοσπονδίας μας, κ.κ. Βασίλειος ΠΑΝΤΑΖΗΣ και Θεόδωρος ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, αντίστοιχα, προκειμένου να θέσουν υπόψη του την πρωτοβουλία που έχουμε λάβει για την συμμετοχή μας στην αποκατάσταση της λειτουργίας του Ιδρύματος, μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

200-4-277

 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, αφού ευχαρίστησε την Ομοσπονδία μας για την συγκινητική απόφαση που έχουμε λάβει, να συνδράμουμε οικονομικά στην επαναλειτουργία της φιλόξενης αυτής στέγης, μας ενημέρωσε ότι έχει εκδηλωθεί τεράστιο ενδιαφέρον από επώνυμους και μη παράγοντες της οικονομικοπολιτικής ζωής του τόπου, ωστόσο, η Ομοσπονδία μας θα μπορούσε να καλύψει μέρος του κόστους της εκπόνησης της αναγκαίας «μελέτης πυρασφάλειας και πυροπροστασίας» των νέων, πλέον, εγκαταστάσεων του Ιδρύματος.

Τέλος, συμφωνήθηκε να ακολουθήσει νέα συνάντηση κατά την οποία θα οριστικοποιηθεί το ύψος της οικονομικής συμμετοχής της Ομοσπονδίας, σύμφωνα και με τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών μας οργάνων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2018 Συνάντηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. ΚΥΡΙΛΛΟ