Font Size

Cpanel

Τραυματισμός Αστυνομικού

poasy5
 
Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 402/10/41

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Θέμα: «Τραυματισμός Αστυνομικού»

Κύριε Αρχηγέ,

Τα συνεχόμενα κρούσματα βίας, που εκδηλώνονται κατά κόρον από μία κοινωνία βαθιά διχασμένη και εναντιωμένη προς ότι θεωρείται Κράτος και όπως αυτό εκπροσωπείται από τους λειτουργούς του, έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συναδέλφων μας οι οποίοι σε πολλές των περιπτώσεων και κακώς βεβαίως θεωρούνται «Το Βαθύ Κράτος».

Δυστυχώς, η βία είναι ποικιλόμορφη και η θωράκιση των αστυνομικών σε υλικοτεχνικά μέσα και υποδομές σχεδ

όν ανύπαρκτη. Στην έξαρση αυτή, συντηρείται και μία κακώς εννοούμενη επιχειρησιακή τακτική και σχεδιασμός, όπου λειτουργεί συνδυαστικά με την όλη περιρρέουσα πολιτική κατάσταση της χώρας.

Αφορμή στη σημερινή μας αναφορά, αποτελεί το επισυναπτόμενο υπ' αριθμ. 11/2018 από 22/1/2018 έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας και τα διαλαμβανόμενα σε αυτό. Ένας ακόμη τραυματισμός συναδέλφου, αυτή τη φορά στα πλαίσια της αθλητικής βίας σε συνέχεια των πολλαπλών τραυματισμών που μετρά η Ελληνική Αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το να ευχηθούμε αυτό το κρούσμα να είναι το τελευταίο ασφαλώς και θα είναι πολύ ρομαντικό για τις μέρες της άκρατης βίας που βιώνουμε. Αναγνωρίζουμε και αποδεχόμαστε την επικινδυνότητα της εργασίας μας, αρνούμαστε όμως να δεχτούμε την ολιγωρία και την μη αναγνώρισή της από τους καθ' ύλην αρμοδίους.

Τουλάχιστον, προστατεύστε αυτούς που εντέλλονται να προστατεύουν την Ελληνική Κοινωνία!!

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα