Font Size

Cpanel

Ελλείψεις σε υλικοτεχνικά μέσα. Αποζημιώσεις οδοιπορικών εξόδων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής

 
poasy
Αθήνα, 06 Ιουλίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 403/1/37α
Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ.
Κοιν: 1) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ.
         2) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής.
 
Θέμα «Ελλείψεις σε υλικοτεχνικά μέσα. Αποζημιώσεις οδοιπορικών εξόδων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής»
 
   Κύριε Υπουργέ,
  Παρακαλούμε ως Ομοσπονδία, την επίσπευση των προβλεπομένων ενεργειών για την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, προκειμένου να αποζημιωθούν από το δημόσιο οι προμηθευτές της Ελληνικής Αστυνομίας, ούτως ώστε να εκλείψει το φαινόμενο της επαιτείας και της διαπόμπευσης του Οργανισμού μας.
Επί πλέον, στο μέτρο του εφικτού, να παρασχεθούν όλα τα υλικοτεχνικά μέσα που είναι εντελώς απαραίτητα για την ευαίσθητη αυτή γεωγραφική περιοχή ιδίως για το εύρυθμο της λειτουργίας και της επιχειρησιακής ικανότητας αυτών.
  Τέλος, ζητούμε την θεσμική σας παρέμβαση σχετικά με την υπ΄αρίθμ. ΔΟΥ/ο/1860 από 31/03/2017 (ΦΕΚ 1638 τόμος Β΄) απόφαση του αρμοδίου Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, με την οποία επανακαθορίζεται ο τρόπος υπολογισμού των χιλιομετρικών αποστάσεων ανά δημοτική ενότητα πλέον και όχι η πραγματική απόσταση μεταξύ του τόπου αναχώρησης και του τόπου άφιξης του μετακινούμενου αστυνομικού, με φυσικό επακόλουθο των απώλεια εσόδων σε πραγματική βάση για τον κάθε συνάδελφο μας που αποσπάται για υπηρεσιακούς λόγους.
  Έστω και στο ελάχιστο, ας αναγνωρισθούν το έργο και οι φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά το χαμηλόβαθμο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας εν μέσω παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης, εκφράζοντας παραλλήλως την αγωνία του για παροχή υπηρεσιών ασφαλείας υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες.
 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα