Font Size

Cpanel

Βράβευση της Ομοσπονδίας μας από την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΣ» & Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

poasy
Αθήνα, 30 Μαΐου 2017
Αρ. Πρωτ.: 603/11/5

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΣ», Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη βράβευσε σήμερα την Ομοσπονδία μας στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας του Συλλόγου με κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις που συμβάλλουν στη διάδοση του εθελοντισμού και της εθελοντικής προσφοράς Μυελού των Οστών.

30-5-17a

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Ε.Γ. κ. Γρηγόρης Γερακαράκος ο οποίος ευχαρίστησε την πρόεδρο και το ΔΣ του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΣ» για την ευγενική τους προσπάθεια στον τομέα του εθελοντισμού όσο και για την απόφασή τους να τιμήσουν την Ομοσπονδία μας για το έργο της.

30-5-17b

Η Ομοσπονδία μας, έχει αναδείξει τη σημασία του εθελοντισμού παρέχοντας τη δυνατότητα ενημέρωσης στο πλαίσιο των συνεδριάσεων των οργάνων της αλλά και με την νομοθετική κατοχύρωση άδειας απουσίας από την υπηρεσία σε όσους γίνονται δότες μυελού των οστών.

30-5-17c

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2017 Βράβευση της Ομοσπονδίας μας από την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΣ» & Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη