Font Size

Cpanel

Παρουσίαση βιβλίου Επίτιμου Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου κ. Αναστάσιου ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ

shmata poasy-poaxia
Αθήνα, 06 Μαΐου 2017
Αριθ. Πρωτ.: 200/4/244

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

200-4-244A

Υπό την αιγίδα της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ πραγματοποιήθηκε (03-05-2017) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η παρουσίαση του βιβλίου του Επίτιμου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Αναστάσιου Δημοσχάκη «Από τον Έβρο ... στην Κατεχάκη».

 

200-4-244B

Κεντρικοί ομιλητές, οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών κ.κ. Γρηγόρης Γερακαράκος και Ιωάννης Κατσιαμάκας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο περιεχόμενο του βιβλίου όσο και στα πεπραγμένα του κ. Δημοσχάκη ως Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας την σημασία της έκδοσης αυτής δεδομένου ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται από τον ίδιο κατά 50% σε ορφανικές οικογένειες αστυνομικών έχοντας ήδη καταβάλει ένα σεβαστό ποσό από τις πρώτες πωλήσεις του, ενώ το υπόλοιπο 50% διατίθεται στην εταιρεία Θρακικών Μελετών.

200-4-244C

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, βουλευτές και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Για την Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας

 

 

 

 


 

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ 2017 Παρουσίαση βιβλίου Επίτιμου Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου κ. Αναστάσιου ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ