Font Size

Cpanel

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

poasy
Αθήνα, 14 Μαρτίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 200/4/233

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σήμερα, 14-03-2017 και ώρα 11:00, είχε σύσκεψη η Επιτροπή Κρίσεων Προαγωγών η οποία αποτελείται από τους:

α) Υποστράτηγο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα

β) Ταξίαρχο ΤΗΛΕΛΗ Γεώργιο

γ) Αστυνομικό Διευθυντή ΛΑΔΩΜΕΝΟ Μιχαήλ

δ) Αστυνομικό Υποδιευθυντή ΚΟΛΟΒΕΛΩΝΗ Ιωάννη

ε) Πρόεδρο Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο

ζ) Πρόεδρο Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ Ιωάννη

Εδώ και δύο συνεδριάσεις, ενώ είχε κατατεθεί η πρόταση για το χρόνιο πρόβλημα των Ανθυπαστυνόμων και ήταν σήμερα σε εξέλιξη η συζήτηση επ΄αυτού του θέματος για να βρεθεί λύση, κατά παράξενο τρόπο στη συνέχεια και φυσικά μεθοδευμένο, τέθηκε, παρακάμπτοντας τη σειρά των θεμάτων, το θέμα της διπλής επετηρίδας που αφορά μόνο τους ανώτερους αξιωματικούς της Σ.Α.Ε.Α.

 

Η αντίδραση της ΠΟΑΣΥ και μόνο ήταν άμεση, ζητήθηκε δε να τηρηθεί η σειρά των θεμάτων και να προχωρήσει η συνεδρίαση στο φλέγον ζήτημα των Ανθυπαστυνόμων για εξεύρεση λύσης άμεσα, πλην όμως όλα τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής ήθελαν να ξεκινήσουν τη συζήτηση για την διπλή επετηρίδα.

Άμεσα, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ αποχώρησε από την επιτροπή, καταγγέλλοντας τις άνευ προηγουμένου και με επιμέλεια μάλιστα, μεθοδεύσεις της Φυσικής Ηγεσίας.

Αναμένουμε εξηγήσεις από την ΠΟΑΞΙΑ για τη στάση της.

Η ΠΟΑΣΥ δεν θα κάνει τον θεατή σε ένα «θέατρο σκιών», βλέποντας μόνο αυτή τα προβλήματα που ταλανίζουν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι κύριοι να κοιτάνε να διαφυλάξουν μόνο και μόνο τη θέση τους και χωρίς να ενδιαφέρονται ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο.

Αμέσως ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ενημέρωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ, καθώς και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ.

Αναμένουμε τη θέση τους.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

 

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2017 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ