Font Size

Cpanel

Ίδρυση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στην περιοχή των Γρεβενών

poasy 2015
Αθήνα, 08 Μαρτίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 400/2/19-α΄

Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

Κοιν.:

1)Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

2)Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών

Κύριε Υπουργέ,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών επανέρχεται για πολλοστή φορά με το υπ΄αριθμ. 405/3/2-Θ από 03/03/2017 επισυναπτόμενο έγγραφο της, με το οποίο αιτείται την Ίδρυση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών.

Οι λόγοι που επιβάλλουν αυτή την απόφαση εξειδικεύονται και αναλύονται πλήρως, με την παράθεση στοιχείων των αρμόδιων και εμπλεκόμενων υπηρεσιών που άπτονται του τομέα της οδικής ασφάλειας.

Τα τελευταία θλιβερά γεγονότα με τις ανθρωποθυσίες στο βωμό της ασφάλτου, σε συνδυασμό με το γεωγραφικό και περιβαλλοντικό ανάγλυφο της ευρύτερης περιοχής των Γρεβενών, επιβάλλουν όσο ποτέ την ίδρυση αυτής της υπηρεσίας, σε συνάρτηση με την αναδιάρθρωση και αναδιάταξη των αστυνομικών υπηρεσιών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Εξυπακούεται, πως το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών με δεδομένο και την υποστελέχωση του, αδυνατεί να αστυνόμευση σε όλο το εύρος του το οδικό δίκτυο και να συμβάλει τα μέγιστα στην πρόληψη -αποτροπή και αστυνόμευση αυτού του οδικού δικτύου.

Κύριε Υπουργέ,

Για τους λόγους αυτούς, παρακαλούμε όπως αξιολογηθούν πλήρως τα προβαλλόμενα στοιχεία που καταθέτει η Πρωτοβάθμια Οργάνωσή μας και στο μέτρο του εφικτού αυτά όπως γίνουν αποδεκτά, με μοναδικό σκοπό την σταδιακή μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, που δυστυχώς κατατάσσουν τη Χώρα μας στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως, με αρνητικό αντίκτυπο και ευελπιστούμε πως μία γενναία απόφαση και καινοτόμος όπως αυτή, ότι θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη και προστιθέμενη αξία τόσο στο υπέρτατο αγαθό της ζωής, όσο και στα δημοσιονομικά επακόλουθα που επιφέρουν εις βάρος του Κρατικού προϋπολογισμού και των ασφαλιστικών ταμείων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (eay grevenwn.pdf)Ε.Α.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα