Font Size

Cpanel

Αναδιοργάνωση - Αναδιάταξη Αστυνομικών Υπηρεσιών

poasy 2015
Αθήνα, 08 Μαρτίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 400/1/36-α΄

Προς: Τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ.

Κοιν.:

1)Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης

κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ.

2)Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.

Αρχηγέ,

Η Ομοσπονδία μας, σας επισυνάπτει το υπ΄αριθμ. 14/2017 από 25/02//2017 έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, το οποίο αφού χαιρετίζει την πολυπόθητη αναδιοργάνωση και αναδιάταξη των αστυνομικών υπηρεσιών στην Περιφέρεια Κρήτης και ειδικότερα στην ενότητα Χανίων, επισημαίνει τα προβλήματα που εκ προοιμίου θα προκύψουν με την ίδρυση νέων υπηρεσιών, οι οποίες θα υποστελεχωθούν εφόσον δεν προβλέπεται η αύξηση νέων οργανικών θέσεων όπως ορίζεται για νεοϊδρυθείσες υπηρεσίες.

Οι λόγοι που προβάλλονται είναι επαρκείς, με την επισήμανση πως αναφερόμαστε σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πάνω σε αυτά θα πρέπει οι οποίες αποφάσεις του Α.Ε.Α να βασιστούν ,με σκοπό την μέγιστη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας και εμπέδωσης αυτού του αισθήματος στην τοπική κοινωνία.

Η καινοτομία της αναδιοργάνωσης – αναδιάταξης των αστυνομικών υπηρεσιών με το π.δ 7/2017, αποτελεί το θεμέλιο λίθο για το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και αποτελεί την παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια παρακαταθήκη, η οποία δεν πρέπει να χαθεί στη λήθη και τα λάθη της γραφειοκρατίας.

Απαιτείται λοιπόν λογική και ευαισθησία, την οποία γνωρίζουμε πως διαθέτετε κύριε Αρχηγέ και ευελπιστούμε πως αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που θα σας οδηγήσουν στην ανάληψη υπηρεσιακών πρωτοβουλιών και αποφάσεων, που θα συμβάλλουν στην διαμόρφωση ενός πλαισίου αστυνόμευσης και διοίκησης, το οποίο θα αποτελεί πρότυπο για όλες τις υπηρεσίες της Ελληνικής Επικράτειας, σε περιόδους μάλιστα ιδιαίτερα δυσχερής για τον λαό και τους δημόσιους λειτουργούς αυτού.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (eay xaniwn.pdf)Ε.Α.Υ. ΧΑΝΙΩΝ

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα