Font Size

Cpanel

Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/2/136-α

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Συνεδρίασε την 21 Νοεμβρίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με θέματα Ημερήσιας Διάταξης: Ενημέρωση από την Εκτελεστική Γραμματεία, Έγκριση Διοικητικού – Οικονομικού Απολογισμού – Προϋπολογισμού και τροποποίηση Καταστατικού Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Γραμματείας κ. Γρηγόρης Γερακαράκος προέβη σε ενημέρωση του ΔΣ για τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο μας.

 Επίσης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τη Μηχανισμό διερεύνησης περιστατικών αυθαιρεσίας στα Σώματα Ασφαλείας και τους υπαλλήλους των Καταστημάτων Κράτησης, και τις προτάσεις που καταθέσαμε στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των πεπραγμένων του ΔΣ και της ΕΓ, από τον Γενικό Γραμματέα κ. Κων/νο Μαλλικόπουλο και του οικονομικού απολογισμού και του προϋπολογισμού έτους 2017 από τον Ταμία κ. Γιώργο Κουλιάκη. Ακολούθησε συζήτηση επ' αυτών και ψηφοφορία κατά την οποία εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο και θα παρουσιασθούν λεπτομερώς στο επικείμενο 26ο Τακτικό μας Συνέδριο.

Αναφορικά με τις τροποποιήσεις του Καταστατικού αφού έγινε η σχετική εισήγηση από τον Πρόεδρο της Ε.Γ. και αντηλλάγησαν απόψεις επ' αυτών, τέθηκαν σε ψηφοφορία και εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ολοκλήρωσε τις εργασίες του και προχωρά στην διοργάνωση του 26ου Πανελλαδικού Τακτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι με την ενότητα και την αποφασιστικότητά μας θα εργαστούμε για τη διεκδίκηση και επίλυση και των υπολοίπων αιτημάτων που παραμένουν ανοικτά στο τραπέζι του διαλόγου με τους αρμόδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2016 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ