Font Size

Cpanel

Αίτημα για συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 605/13/76

Προς: Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Κύριε Υπουργέ,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) επ' ευκαιρίας της ανάληψης των καθηκόντων σας ως Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας εύχεται καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα.

Η τοποθέτησή σας σε αυτή τη θέση συμπίπτει χρονικά με μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό, με πολλά προβλήματα και ενέργειες που αρκετές φορές δεν συνάδουν με το αθλητικό πνεύμα της υγιούς άμιλλας, σε μία χώρα στην οποία αποτελεί το λίκνο του αθλητικού ιδεώδους και κοιτίδα του πολιτισμού.

 

Επίσης συμπίπτει και με την κατάθεση από τον προκάτοχό σας για δημόσια διαβούλευση του νέου αθλητικού νόμου, σημεία του οποίου αφορούν την παρουσία της αστυνομίας στους αθλητικούς χώρους, τη συμβολή της στην ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων καθώς και την αποσόβηση των φαινομένων βίας και επεισοδίων κατά τη διάρκεια αθλητικών αγώνων, θέματα τα οποία χειρίζεται και η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) με τους συναρμόδιους φορείς, επιτροπή στην οποία συμμετέχει μόνιμα τακτικό μέλος της Ομοσπονδίας μας.

Επιπροσθέτως έχει συσταθεί και Ειδική Επιτροπή Αθλητισμού και Πολιτισμού για την περαιτέρω εξέταση ζητημάτων που αφορούν τη σύνδεση Αστυνομίας με την εν γένει αθλητική κοινότητα. Μία επιτροπή η οποία έχει ήδη συνεδριάσει και έχει σημειώσει την άποψή της γύρω από τα επίμαχα άρθρα που μας αφορούν στον υπό διαβούλευση Νόμο.

Κύριε Υπουργέ,

Για όλα τα παραπάνω θα επιθυμούσαμε, ως Π.Ο.ΑΣ.Υ., η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο δευτεροβάθμιο όργανο εργαζομένων στη χώρα, μία συνάντηση μαζί σας το προσεχές διάστημα και σίγουρα πριν τη λήξη της ημερομηνίας της διαβούλευσης, έτσι ώστε να ακουστούν οι απόψεις μας και οι ενστάσεις μας στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων ευελπιστώντας σε μία γόνιμη συνεργασία μαζί σας που μόλις ξεκινά.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2016 Αίτημα για συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ