Font Size

Cpanel

Συνεδρίαση Εκτελεστικής Γραμματείας: Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο - Εντατικοποίηση δράσεων & πρωτοβουλιών

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/4/203

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Μετά από τις εξελίξεις της Παρασκευής, συνεδρίασε η Εκτελεστική Γραμματεία προκειμένου αποφασίσει περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας, λαμβάνοντας υπόψη της, όλα όσα ειπώθηκαν κατά τις συναντήσεις του προεδρείου με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Πάνο Καμμένο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Νικόλαο Τόσκα, αλλά και την έγγραφη απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Γιώργου Χουλιαράκη, για το νέο ειδικό μισθολόγιο, χωρίς να έχουν αποφευχθεί οι μειώσεις των μισθών μας, ενώ για τις αποφάσεις του ΣτΕ μας παραπέμπουν στις δημοσιονομικές δυνατότητες της Χώρας...

Η Εκτελεστική Γραμματεία αποφάσισε:

α) τη σύγκληση εκτάκτως του Διοικητικού Συμβουλίου την προσεχή Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 (ώρα 20:00΄) και

β) την εντατικοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών, κλιμακωτά, έως την πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, υλοποιώντας συλλογικές αποφάσεις, ενωτικά και μαζικά θα απαντήσει στις συνεχιζόμενες προκλήσεις, με γνώμονα τη διασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας και τη θωράκιση των στελεχών της.

Όσο η Κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι με την άρνησή της, δε διακυβεύεται μόνο το αγαθό της ασφάλειας, αλλά ναρκοθετείται και η ανάπτυξη, άλλο τόσο εμείς θα αγωνιζόμαστε, διεκδικώντας με κάθε νόμιμο μέσο το δίκιο μας.

Συμμόρφωση στις αποφάσεις του ΣτΕ, όχι άλλες περικοπές!!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2016 Συνεδρίαση Εκτελεστικής Γραμματείας: Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο - Εντατικοποίηση δράσεων & πρωτοβουλιών