Font Size

Cpanel

Ενημέρωση για τις νομικές & συνδικαλιστικές πρωτοβουλίες σχετικά με τις αποφάσεις του ΣτΕ

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/4/188-α

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκληρώνεται η καθαρογραφή και θεώρηση των αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας που δικαιώνουν τις Ομοσπονδίες των αστυνομικών αναφορικά με τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγιά τους. Η όποια καθυστέρηση οφειλόταν στην παρέμβαση 3.000 περίπου φυσικών προσώπων, η οποία απορρίφθηκε ως απαράδεκτη και σε καμία περίπτωση στη Γραμματεία της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, που με επιμέλεια ταυτοποίησε ένα προς ένα τα στοιχεία των παρεμβαινόντων.

 

Εν αναμονή του σώματος της απόφασης, η Ομοσπονδία, που με απόλυτη υπευθυνότητα ξεκίνησε τη διαδικασία ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας, συνιστά ψυχραιμία προς όλους τους αστυνομικούς, να μην κάνουν μεμονωμένες και άσκοπες προς το παρόν δικαστικές ενέργειες, που μόνο κακό μπορούν να προξενήσουν στην κοινή μας υπόθεση και να μην σπαταλούν ούτε ένα ευρώ χωρίς λόγο.

Η Ομοσπονδία θα ενημερώνει έγκαιρα διά των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών μας για τις νομικές και συνδικαλιστικές της πρωτοβουλίες, ώστε η απόφαση να εκτελεστεί, αλλά και το κάθε μέλος τους να λάβει τις αποφάσεις του κατά τη δική του επιλογή, αποφεύγοντας ανεύθυνες και κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες τρίτων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2016 Ενημέρωση για τις νομικές & συνδικαλιστικές πρωτοβουλίες σχετικά με τις αποφάσεις του ΣτΕ