Font Size

Cpanel

Από κοινού η μάχη για την αναβάθμιση της εξέλιξης - προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων

shmata poasy-poaxiaΑθήνα, 04 Απριλίου 2016
Αριθ. Πρωτ.: 600/13/12

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Με την υπ' αριθ. 6003/1/19-Γ από 08-03-2016 διαταγή κ. Αρχηγού, αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής αναθεώρησης πλαισίου διατάξεων αξιολόγησης, κρίσεων και προαγωγών των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην προαναφερθείσα Επιτροπή συμμετέχουν με τακτικά – αναπληρωματικά μέλη οι Ομοσπονδίες μας και ήδη, από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση, με την ουσιαστική τους συμμετοχή, έδωσαν βροντερό «παρών», καταθέτοντας και το υπ' αριθ. 200/9/62 από 31-03-2016 έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ζητήθηκε να συζητηθεί και το προτεινόμενο θέμα της βαθμολογικής προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων, πρόταση που έγινε αποδεκτή και θα μας απασχολήσει άμεσα.

Όπως γνωρίζετε, η εξέλιξη και η προαγωγή των Ανθυπαστυνόμων αποτελεί διαχρονικά μείζον θέμα για τις Ομοσπονδίες μας, στη βάση ενός αντικειμενικού και δίκαιου βαθμολογίου για όλους τους Ανθυπαστυνόμους, άνευ διακρίσεων.

Οι Ομοσπονδίες μας, δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν καθημερινά τους αγώνες τους, τόσο στο θέμα της βαθμολογικής προαγωγής όσο και στα υπόλοιπα εξίσου σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν στην ως άνω Επιτροπή.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Για την Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α.
O Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
O Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος
ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης
ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ 2016 Από κοινού η μάχη για την αναβάθμιση της εξέλιξης - προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων