Font Size

Cpanel

karadimas

Αν.Γραμματέας ΠΟΑΣΥ
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ Νίκος

Όχι έωλες παρερμηνείες

  Δυστυχώς, το αίμα ενός αθώου συμπολίτη μας, που με τα τραγούδια του πέρναγε αντιφασιστικά μηνύματα, έγινε αφορμή, όπως φαίνεται να αντιδράσει το κράτος.

  Λέω φαίνεται, διατηρώντας τις επιφυλάξεις μου, γιατί είχαμε συνηθίσει να λειτουργούμε εν θερμώ. Ιδιαίτερα δε προβληματισμένος αισθάνομαι γιατί η ασάφεια στα δύσκολα αυτά χρόνια, ενδεχομένως να πολλαπλασιάσει τις ανησυχίες όλων μας. Χωρίς να σχολιάζω ανακοινώσεις και δελτία τύπου ανωτέρων μου, δεν ηχεί καλώς η φράση «...αντικαθίστανται προκειμένου διασφαλιστεί κατ' απόλυτο τρόπο η αντικειμενικότητα στην έρευνα». Χωρίς περαιτέρω σχόλια, η διευκρίνιση της διευκρίνησης που ακολούθησε, μας προϊδεάζει ότι οι μετακινήσεις που πραγματοποιήθηκαν δεν απορρέουν από στοιχεία ή ενδείξεις για επιμεμπτές συμπεριφορές... Προς τούτο απαιτείται ψυχραιμία και όχι έωλες παρερμηνείες.

  Σαφέστατα ως αστυνομικός, ως συνδικαλιστής, αλλά και ως πολίτης, πιστεύω ακράδαντα ότι η πλειονότητα των συναδέλφων μου δεν αισθάνεται περήφανα στα ακούσματα ότι συμπράττουμε με εγκληματικές οργανώσεις. Αποποιούμαι δε, τον όρο σταγονίδια.

  Ας μη ξεχνάμε ότι και εμείς είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας με τα καλά και τα κακά της φυλής. Δεν είναι δυνατόν να απέχουμε αισθητά από την γενικότητα. Αν οι ενδείξεις που τυχόν υπάρχουν για κάποιους κατατείνουν να γίνουν αποδείξεις ας επωμισθούν τις ευθύνες τους καθ' ολοκληρίαν. Καθημερινά όλοι οι πολίτες της χώρας γινόμαστε αυτήκοοι μάρτυρες ότι ορισμένοι υπενδεδυμένοι με τον μανδύα της πολιτικής ιδεολογίας καταλύουν την αρχή κάθε νομιμότητας. Η δε «κλινική» των εικόνα και χωρίς να είμαστε ειδικοί, είναι ορατή και οφθαλμοφανέστατη από όσους διαθέτουν τουλάχιστον έναν δέκτη στην οικία τους!

Είσαι Εδώ : ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Όχι έωλες παρερμηνείες