Font Size

Cpanel

Βοηθήστε μας να επιτελέσουμε το έργο μας
Του Χρήστου Συνδρεβέλη

 

  Ο πρόεδρος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Χρήστος Συνδρεβέλης απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στους βουλευτές κ.κ. Βορίδη Μαυρουδή, Μαρτίνου Γεωργία, Βλάχο Γεώργιο, Μητρόπουλο Αλέξη, Αθανασίου Νάσο, Πάντζα Γεώργιο, Χριστοφιλοπούλου Παρασκευή, Χαϊκάλη Παύλο, Οικονόμου Βασίλειο και Γκιόκα Ιωάννη:

  Αξιότιμοι κύριοι, κυρίες βουλευτές. Η πληθυσμιακή μετακίνηση πολιτών που συντελείται τα τελευταία έτη στο Νοτιοανατολικό τμήμα της Αττικής δημιουργεί όλο και περισσότερες ανάγκες για ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό στα αστυνομικά Τμήματα, Τμήματα Ασφάλειας, Τμήματα Τροχαίας της παραπάνω περιοχής, καθώς επίσης και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών.

  Οι προαναφερόμενες αστυνομικές υπηρεσίες που εδρεύουν στην Νοτιοανατολική περιοχή της Αττικής τελούν τα τελευταία έτη σε κατάσταση λειψανδρίας, αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει επιτευχτεί η παρούσα δύναμη των αστυνομικών υπηρεσιών να ταυτίζεται με την οργανική. Το παραπάνω γεγονός, όπως γίνεται αντιληπτό, δημιουργεί «κενά» και δυσχεραίνει την αποτελεσματική αστυνόμευση των περιοχών της περιφέρειας Αττικής με συνέπεια πιθανόν να διαταράσσεται το αίσθημα ασφάλειας των  πολιτών της περιοχής, οι όποιοι στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση σάς τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

  Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλώ όπως στις μεταθέσεις αστυνομικού προσωπικού εντός ΓΑΔΑ (εντός Αττικής) που θα λάβουν χωρά κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, συνδράμετε από την πλευράς σας, τις προσπάθειες  που θα καταβάλουμε, έτσι ώστε αιτήσεις μεταθέσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων με προτίμηση Αστυνομικές υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής να γίνουν καθολικά αποδεκτές, προκειμένου καλυφτούν κατά το μέτρο του δυνατού τα κενά των οργανικών θέσεων στις παραπάνω υπηρεσίες.

Είσαι Εδώ : ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Βοηθήστε μας να επιτελέσουμε το έργο μας