Ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας με έμψυχο δυναμικό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας με έμψυχο δυναμικό

poasy

 

Αθήνα, 03 Μαΐου 2022

Αρ. Πρωτ.: 401/3/242α

 

 

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

 

Θέμα: «Ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας με έμψυχο δυναμικό»

 

Κύριε Αρχηγέ,

 

Στα πλαίσια αντιμετώπισης των αυξημένων αναγκών αστυνόμευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας,  η οικεία Πρωτοβάθμια Οργάνωσή μας αιτείται την ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας και τον επανακαθορισμό των οργανικών θέσεων.

Οι λόγοι που επιβάλλουν μια τέτοια απόφαση από την πλευρά του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πραγματικοί και βάσιμοι, ώστε, να υπάρξει άμεση λύση αντιμετώπισης του μείζονος αυτού προβλήματος. Οι προσπάθειες για την εξοικονόμηση προσωπικού έως σήμερα, εξανεμίζονται στο βωμό ίδρυσης νέων υπηρεσιακών ομάδων που στελεχώνονται από την ελλειπή δύναμη άλλων αστυνομικών δομών  δίχως να συνεισφέρουν  επί της ουσίας στα αναμενόμενα αποτελέσματα.

 

Κύριε Αρχηγέ,

 

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οφείλει να παρέμβει άμεσα και στο μέτρο του εφικτού να υιοθετήσει τις υποβαλλόμενες προτάσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, οι οποίες έχουν προέλθει μέσα από την ζύμωση με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας και των παραγόντων της αυτοδιοίκησης κατόπιν συνεχών επαφών που είχε και έχει μαζί τους η συνδικαλιστική μας Ένωση στα πλαίσια πάντοτε του θεσμικού της ρόλου.

Για τους λόγους αυτούς εκτιμούμε πως η παρέμβασή σας θα είναι καταλυτική και επωφελής για την τοπική κοινωνία και την έξωθεν καλή μαρτυρία του Σώματος.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο)

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .