Λειτουργία και στελέχωση Ο.Π.Κ.Ε. Αιγιάλειας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λειτουργία και στελέχωση Ο.Π.Κ.Ε. Αιγιάλειας

poasy

 

Αθήνα, 12 Απριλίου 2022

Αρ. Πρωτ.: 309/10/9α

 

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

           Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

 

Θέμα: «Λειτουργία και στελέχωση Ο.Π.Κ.Ε. Αιγιάλειας»

 

Κύριε Αρχηγέ,

          

Με αίσθημα ικανοποίησης και ανακούφισης η τοπική κοινωνία της Αιγιάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας αποδέχθηκε την πρόσφατη έκδοση διαταγής του προκατόχου σας, αναφορικά με την σύσταση και λειτουργία της Ομάδος Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας που αποτελούσε άλλωστε κοινό αίτημα όλων των φορέων της περιοχής, ώστε να αντιμετωπισθούν πλείστα προβλήματα που άπτονται της προστασίας των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας.

Παρά ταύτα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας παρεμβαίνει ως προς την στελέχωση της Ο.Π.Κ.Ε. με ίδιες δυνάμεις της οικείας Διεύθυνσης Αστυνομίας και μάλιστα από όμορες υπηρεσίες της Αιγιαλείας που θεωρούνται ούτως ή άλλως υποστελεχωμένες, με φυσικό επακόλουθο το πρόβλημα να παρατείνεται και να μην θεραπεύεται σύμφωνα και με την τελευταία έκδοση διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που ορίζει την τελική στελέχωση αυτής καθόσον δεν υπήρξαν επιθυμούντες αστυνομικοί περί τούτου.

 

Κύριε Αρχηγέ,

 

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το αίτημα της Πρωτοβάθμιας Οργάνωσής μας στο μέτρο πάντοτε του εφικτού και της εύρυθμης λειτουργίας των αστυνομικών υπηρεσιών και σας κοινοποιούμε το σχετικό έγγραφο για να λάβετε γνώση και να παρέμβετε αρμοδίως.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο)

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .