Προτάσεις Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προτάσεις Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

poasy

Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2021

Αρ. Πρωτ.: 402/5/9α

Προς:   Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ    ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

Κοιν.:    Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

 

Θέμα:   «Προτάσεις Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας»

 

Κύριε Αρχηγέ,

 

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα αναγνώριζε και αναγνωρίζει πάντα κάθε απόφαση και προσπάθεια της Υπηρεσίας για τον εκσυγχρονισμό των αστυνομικών λειτουργιών και δη εκείνων που επηρεάζουν άμεσα τις συνθήκες εργασίας του αστυνομικού προσωπικού.

Στο πλαίσιο αυτό, ήταν καλοδεχούμενες και οι αποφάσεις για την ψηφιοποίηση εγγράφων και διαδικασιών που αφορούν αιτήματα πολιτών, την έκδοση αδειών κ.λπ. Όπως ήδη γνωρίζετε, από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους και με εντολή περαίωσης του έργου τον επόμενο Σεπτέμβριο, «τρέχει» η ψηφιοποίηση του αρχείου αδειών κυκλοφορίας μοτοποδηλάτων από τις κατά τόπους υπηρεσίες Τροχαίας αλλά και τα Αστυνομικά Τμήματα μεικτής αρμοδιότητας, σε ολόκληρη την επικράτεια.

Σύμφωνα με όσα μας αναφέρει με το επισυναπτόμενο έγγραφό της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, η συγκεκριμένη διαδικασία πάσχει για πολλούς λόγους. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, να γίνεται ψηφιοποίηση και αδειών που ανήκουν σε παλιά, αποσυρθέντα πλέον μοτοποδήλατα.

Παρακαλούμε να εξετάσετε τις προτάσεις του σωματείου μας, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην υλοποίηση του πραγματικά αναγκαίου εκσυγχρονισμού των λειτουργιών των αστυνομικών Υπηρεσιών με γνώμονα τόσο το δημόσιο συμφέρον όσο και την ορθή αξιοποίηση του αστυνομικού προσωπικού.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο)

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .