Καταγγελία Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καταγγελία Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

poasy

Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Αρ. Πρωτ.: 315/2/40-α

 

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

 

Θέμα: «Καταγγελία Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης»

          

Κύριε Αρχηγέ,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, με την επισυναπτόμενη Αναφορά-Καταγγελία της εκφράζει εύλογα ερωτήματα για αυθαίρετες πράξεις της Δ.Α. Ροδόπης και σας καλεί να  πράξετε τα δέοντα ώστε να ελεγχθούν πειθαρχικά οι υπαίτιοι και να αποκατασταθεί η νομιμότητα και το περί δικαίου αίσθημα.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει το Πρωτοβάθμιο σωματείο μας, την 29η Ιουλίου 2021 συνεδρίασε στην Κομοτηνή το Συμβούλιο Μεταθέσεων Υπαστυνόμων – Ανθυπαστυνόμων – Αρχιφυλάκων – Υπαρχ/κων – Αστυφυλάκων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, χωρίς να έχει κληθεί να συμμετάσχει στην εν λόγω συνεδρίαση το εκλεγμένο μέλος του, όπως ρητά προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Αντιθέτως, εντελώς αυθαίρετα κλήθηκε άλλος αστυνομικός που ουδέποτε έχει εκλεγεί και δεν συμπεριλαμβάνεται στον Πίνακα εκπροσώπων για το συγκεκριμένο Συμβούλιο.

Παρακαλούμε να διερευνήσετε τις σοβαρότατες αυτές καταγγελίες και να μας ενημερώσετε άμεσα για τα αποτέλεσμα της έρευνας διότι πρόκειται καταφανώς για ωμή παραβίαση των Κανονισμών του Σώματος και απαξίωση της λειτουργίας των θεσμικών του οργάνων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 (Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο)

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .