Μέτρα και ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid19. Ειδικές άδειες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέτρα και ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid19. Ειδικές άδειες

 

Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2020

Αρ. Πρωτ.: 100/02/74α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

           Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

Κοιν: 1)Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού/Α.Ε.Α τμήμα 2ο

          2)Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

 

Θέμα: «Μέτρα και ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid19. Ειδικές άδειες»

 

Κύριε Αρχηγέ,

Με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της Κυβέρνησης ορίζονται αλλά και ρυθμίζονται μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid19 για τον περιορισμό της διασποράς. Από την πλευρά του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας απαιτείται η έκδοση σχετικής διαταγής που θα αποσαφηνίζει ανά περίπτωση αλλά και θα εξειδικεύει τις περιπτώσεις αυτές, δηλ. για το ποιοι αστυνομικοί εμπίπτουν και έχουν το δικαίωμα χρήσης των διατάξεων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, θέτει μια σειρά ερωτημάτων τα οποία αυτή τη στιγμή απασχολούν το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού αλλά και των κατά τόπους διοικήσεων, με σκοπό να απαντηθούν μέσω της υπό έκδοσης διαταγής ώστε, να αποφευχθούν φαινόμενα αυθαιρεσίας, μη χρηστής διοίκησης και εώλων ερμηνειών που βιώσαμε από το μήνα Μάρτιο και εντεύθεν όσο διαρκούσαν τα πρώτα μέτρα περιορισμού,  με σκηνές απείρου κάλους που σε πολλές των περιπτώσεων διατάραξαν την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών.

Κύριε Αρχηγέ,

Εκτιμούμε ότι, τα αντανακλαστικά της αρμόδιας Διεύθυνσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας θα είναι άμεσα αυτή τη φορά, με γνώμονα την τήρηση των μέτρων, την διασφάλιση της δημόσιας υγείας των πολιτών αλλά και των αστυνομικών, ιδίως δε των ευπαθών ομάδων εντός του σώματος και τη διευκόλυνση των γονέων συναδέλφων μας μέσω ενός ευέλικτου ωραρίου προσαρμοσμένου στις ανάγκες του οικογενειακού και υπηρεσιακού προγραμματισμού.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .