Καταγγελίες Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηπείρου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καταγγελίες Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηπείρου

Αθήνα, 01 Σεπτεμβρίου 2020

Αρ. Πρωτ.: 100/2/51α

Προς:   Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας,

             Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

Κοιν.:   Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρεβέζης.

 

Θέμα:   «Καταγγελίες Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηπείρου»

Κύριε Αρχηγέ,

Η πλημμελής αντιμετώπιση της κρίσης που επέφερε η πανδημία covid 19 συνεχίζει να διαχέεται στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, με μια άνευ προηγουμένου αντίληψη που υπερβαίνει κάθε έννοια λογικής και θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων μας.

Οι εκδοθείσες διαταγές έρχονται σε ευθεία αντιδιαστολή με τα μέτρα που επισήμως έχει ανακοινώσει ο Ε.Ο.Δ.Υ. και η Κυβέρνηση, λες και δεν επέχουν εφαρμογής για τους ένστολους, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης και που θα έπρεπε να τους θωρακίσει περαιτέρω προς το σκοπό αυτό.

Αδυνατούμε πραγματικά ως συνδικαλιστικό κίνημα να αντιληφθούμε αυτή την πρακτική του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας προς εσάς ότι οι ευθύνες είναι μεγάλες, πως οι Στρατηγοί κρίνονται στα πεδία των μαχών και πως οι πραγματικοί Ηγέτες στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και απέναντι στους κινδύνους που ελλοχεύει η μάχη με πυγμή, αποφασιστικότητα και σθένος.

Έστω την ύστατη στιγμή ας υπάρξουν αυτά τα στοιχεία και ας υιοθετηθούν οι υποβαλλόμενες προτάσεις. Ομοίως να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι που προβάλλονται με το από 27/08/2020 επισυναπτόμενο έγγραφο των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεών Ηπείρου ως ένα πρώτο σημείο αναφοράς και απαρχής με την τήρηση της νομιμότητας και της ηθικής.

Το αγαθό της υγείας δεν διαπραγματεύεται!!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

(Το έγγραφο της Ένωσης εμπεριέχεται στο συνημμένο αρχείο)

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .