Πρόταση απόδοσης ευφήμου μνείας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόταση απόδοσης ευφήμου μνείας

 

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2020

Αρ. Πρωτ.: 302/7/5α

 

Προς:   Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

 

Κοιν.:   Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης

 

Θέμα:   «Πρόταση απόδοσης ευφήμου μνείας»

Κύριε Αρχηγέ,

Η πρωτοφανής απόπειρα εισβολής παράτυπων μεταναστών από τα χερσαία σύνορα της Πατρίδος μας στο Έβρο, υπό τις ευλογίες μάλιστα της γείτονος χώρας και με τη συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων αυτής, αποτέλεσαν ένα ηθικό δίδαγμα ψυχής και σθένους του τι εστί Έθνος, φρόνημα, ανδρεία και σύγχρονος Ακρίτας.

Αυτό το δίδαγμα έστειλαν όλοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί, δίνοντας τον υπέρτατο αγώνα διασφάλισης της εθνικής μας κυριαρχίας, στέλνοντας παράλληλα ένα σαφές και ηχηρό μήνυμα προς κάθε επίδοξο επιβουλέα, ότι τα ιδανικά μας δεν εκχωρούνται και πως το γονίδιο των Ελλήνων είναι φτιαγμένο και σμιλευμένο για αυτές τις Πανανθρώπινες Αξίες- Θυσίες εάν παραστεί ανάγκη.

Σήμερα, η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να αναγνωρίσει αυτή την μεγάλη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου από κοινού με τις Ένοπλες Δυνάμεις απέτρεψαν τον επεκτατισμό και τις ασύμμετρες απειλές, με άγνωστα επακόλουθα και επιπτώσεις για την ευρύτερη αυτή και ιδιαιτέρως ευαίσθητη γεωγραφική περιοχή της χώρας μας και αυτή η αναγνώριση  δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι άλλη από την απόδοση «ευφήμου μνείας» στους συναδέλφους μας, ως ελάχιστη τιμή στην μεγάλη συμβολή  θωράκισης και σφράγισης των συνόρων μας, που συνεχίζεται αδιαλείπτως έως και αυτή τη στιγμή που σας επισυνάπτουμε το υπ' αριθμ. 302/7/1 από 3/07/2020 έγγραφο- πρόταση της Πρωτοβάθμιας Οργάνωσής μας Συνδικαλιστική  Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης.

Ευελπιστούμε πως το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας  θα πράξει τα δέοντα και θα υλοποιήσει άμεσα αυτά που υπαγορεύουν οι κανονισμοί του Σώματος, οι οικείες διατάξεις, όπως και το Π.Δ.  622/1985 άρθρο 11.

 

«Οι αστυνομικοί πάντοτε θα φυλάττουν Θερμοπύλες!!!»

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της Ένωσης εμπεριέχεται στο συνημμένο αρχείο)

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .