Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οδηγίες αναφορικά με το 33 Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Οδηγίες αναφορικά με το 33ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

poasy

Αθήνα, 24 Μαρτίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 701/8/21ι

 

Προς:  α) Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις                                                                                                        

           β) Τους Αντιπροσώπους - Συνέδρους Π.Ο.ΑΣ.Υ.

             (μέσω των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών τους)

 

Αναφορικά με το 33ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Μαρτίου 2023, σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.5432/27.01.2023 (ΦΕΚ Β΄389), η ισχύς της οποίας παρατάθηκε με την ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15102/10.03.2023 (ΦΕΚ Β΄1429), περί διεξαγωγής υβριδικών συνεδρίων, το πρόγραμμα του συνεδρίου και τις αποφάσεις των οργάνων της Ομοσπονδίας, σας ενημερώνουμε:

Όσοι αντιπρόσωποι - σύνεδροι επιθυμούν να ταυτοποιηθούν δια ζώσης (με φυσική παρουσία), αυτή θα λάβει χώρα στην αίθουσα ΟΜΙΚΡΟΝ του ξενοδοχείου Intercontinental, την Τετάρτη 29/03/2023 κατά τις ώρες 10:00-14:00. Παρακαλούνται, όσοι επιλέξουν αυτόν τον τρόπο, για την έγκαιρη προσέλευσή τους.

Όσοι αντιπρόσωποι - σύνεδροι επιθυμούν να ταυτοποιηθούν με ηλεκτρονικά μέσα, θα λάβουν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, που δηλώθηκε από τις ενώσεις τους στην Ομοσπονδία, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο οποίο θα περιέχεται ένας σύνδεσμος προκειμένου να συμπληρώσουν σε μια ηλεκτρονική φόρμα τα στοιχεία τους. Παρακαλούνται, όσοι επιλέξουν αυτόν τον τρόπο, για τον έλεγχο του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (να ελέγξουν και τον φάκελο της αλληλογραφίας spam), την Τετάρτη 29/03/2023 από ώρα 10:00.

Σε κάθε περίπτωση, ΔΕΝ θα είναι δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης μετά τις 14:00 της Τετάρτης 29/03/2023, οπότε και σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα περατούται αυτή.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι σύνεδροι που πραγματοποίησαν – ολοκλήρωσαν την ταυτοποίησή τους.

Ο τρόπος συμμετοχής θα είναι ανάλογος με τον τρόπο της ταυτοποίησής τους, με την απαραίτητη τήρηση των διατάξεων της ισχύουσας ΚΥΑ περί διεξαγωγής υβριδικών συνεδρίων.

Οι αντιπρόσωποι – σύνεδροι που θα ταυτοποιηθούν με ηλεκτρονικό τρόπο, θα πρέπει να ελέγχουν συνεχώς την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία, για την πρόσβαση και συμμετοχή τους ηλεκτρονικά.

 

  Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .