Font Size

Cpanel

 

gg_poasy

 

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

  Η Γραμματεία Γυναικών της Π.Ο.Α.Σ.Υ. σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, πραγματοποίησε στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορτών, επίσκεψη στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού.

  Εκεί μοιράστηκαν τρόφιμα, γλυκά, φρούτα, καθώς επίσης δώρα και παπούτσια στα φιλοξενούμενα παιδιά, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, προκειμένου να διασκεδάσουν τα παιδιά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκος Ι. Παναγιωτόπουλος.

  Η Αναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικών της Π.Ο.Α.Σ.Υ. έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στους δημοσιογράφους : «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, και μας δίνεται η δυνατότητα να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα παιδιά. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για μας είναι το χαμόγελο αυτών των παιδιών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας που βοήθησε σ' αυτήν την προσπάθεια. Σήμερα κάναμε μία όμορφη αρχή, και δεσμευόμαστε ότι θα υπάρξει και συνέχεια».

gg_poasy_ypografes

 

gg_poasy

Ευγενική χειρονομία

  Η Γραμματεία Γυναικών της ΠΟΑΣΥ σε συνεργασία με το σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας και την Αστυνομική Διεύθυνση, επισκέφθηκαν το Πουλίδειο Γηροκομείο και μοίρασαν τρόφιμα στους ηλικιωμένους.

  Τους αστυνομικούς υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ. Γιάννης Σπανάκης ο οποίος εκθειάζοντας την πρωτοβουλία αυτή τόνισε ότι «οι γιορτές συνοδεύονται κάθε χρόνο, κλασικά, με επισκέψεις, γιορτές, τραγούδια, χορούς, κάλαντα. Πάρα πολλοί σύλλογοι, ομάδες, σωματεία, έρχονται και προσφέρουν, έστω και το ελάχιστο. Αλλά εκείνο που περισσότερο ζητάμε εμείς είναι η χαρά και η προσωπική τους παρουσία για να βλέπουνε τους ηλικιωμένους».

  Η Αναπληρωτής Γραμματέας Γυναικών της ΠΟΑΣΥ κ. Ελένη Γκιουζένη, μιλώντας στους δημοσιογράφους για την εορταστική αυτή ευγενική χειρονομία, είπε μεταξύ άλλων: «Ήρθαμε στο Πουλίδειο Γηροκομείο για να μοιράσουμε κάποια τρόφιμα στους ηλικιωμένους και για να είμαστε κοντά τους αυτές τις μέρες. Όπως γνωρίζετε, είναι μέρες τις οποίες χαρακτηρίζουμε ως μέρες των παιδιών, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε και την τρίτη ηλικία. Προσφέραμε κάποια τρόφιμα, κάποια κρέατα συγκεκριμένα, κάποια πρωϊνά, φρούτα, λαχανικά και κάποια γλυκά για να τους κεράσουμε».

  gg_poasy

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Πραγματοποιήθηκε χθες, 19 Δεκεμβρίου 2012, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα, προγραμματισμένη συνεδρίαση της Γραμματείας Γυναικών με θέματα:

1. Αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Γραμματείας Γυναικών.
2. Ασφαλιστικά θέματα.
3. Δημιουργία Παιδικών Σταθμών.
4. Ανακοίνωση υπηρεσίας.
5. Συνθήκες εργασίας.

deltio_typou_19-12-2012
  Κατά τη συζήτηση των παραπάνω θεμάτων αναδείχθηκε η αναγκαιότητα της αναβάθμισης της παρουσίασης των δραστηριοτήτων της Γραμματείας Γυναικών στο διαδικτυακό τόπο της Ομοσπονδίας www.poasy.gr, όπου υπάρχει ξεχωριστός χώρος για την ανάδειξη του προβληματισμού που αναπτύσσεται στο πλαίσιο της λειτουργίας της. Στόχος μας είναι να γίνει πιο ελκυστική η ιστοσελίδα και να καταγράφει τα προβλήματα των συναδελφισσών, αλλά και τις προτάσεις τους.

Διοικητικό Συμβούλιο

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Α/ΑΑξίωμα'ΟνοματεπώνυμοΈνωση
1 Γραμματέας Γυναικών ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ
2 Αναπλ. Γραμματέας Γυναικών ΓΚΙΟΥΖΕΛΗ Ελένη ΚΑΒΑΛΑ
3 Οργανωτική Γραμματέας ΚΟΥΡΕΤΑ Αναστασία ΑΡΚΑΔΙΑ
4 Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων ΜΠΟΥΚΑ Βασιλική ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
5 Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων ΣΦΕΝΔΟΝΗ Θεοδώρα ΠΡΕΒΕΖΑ
Είσαι Εδώ : ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ