Font Size

Cpanel

Προσωρινές μετακινήσεις στα Α.Τ. Θάσου και Α.Σ. Λιμεναρίων

poasy

Αθήνα 24 Ιουλίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 301/5/38α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
          Αντιστράτηγο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο
Κοιν.: 1) Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
          2) Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας
          3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας

Κύριε Αρχηγέ,

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας με το υπ' αριθμ. 315/2/1 από 16-07-2012 έγγραφό της εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τις προσωρινές μετακινήσεις Αστυνομικών από υπηρεσίες της Α.Δ. Καβάλας , στο Α.Τ. Θάσου και Α.Σ. Λιμεναρίων για την καλοκαιρινή περίοδο

  Παράλληλα, καταγγέλλεται ότι αυτές οι μετακινήσεις είναι αποτέλεσμα μη ορθολογικής τοποθέτησης του αστυνομικού προσωπικού της Α.Δ. Καβάλας με αποτέλεσμα να αποδυναμώνονται οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού με ταυτόχρονο πολλαπλασιασμό των δυσλειτουργιών τους και την διόγκωση των προβλημάτων αστυνόμευσης σε όλο το Νομό.

Κύριε Αρχηγέ,

  Οι προσωρινές μετακινήσεις αστυνομικών στο νησί της Θάσου οι οποίοι μάλιστα δεν λαμβάνουν ούτε τα έξοδα σίτισης και διαμονής (εκτός έδρας), δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το ήδη δύσκολο έργο τους αναλογιζομένων και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών.

  Παράλληλα οι συνάδελφοι που μετακινούνται στον Α.Σ. Λιμεναρίων ξοδεύουν καθημερινά αρκετά μεγάλα ποσά για την εκεί μετάβασή τους συνυπολογιζομένης και της υψηλής τιμής της βενζίνης στα νησιά.

  Συμμεριζόμενοι τις αγωνίες των συναδέλφων της Ε.Α.Υ. Καβάλας, έχοντας υπόψη και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, φρονούμε ότι χρήζουν εξαίρεσης από τέτοιου είδους μακρινές επαναλαμβανόμενες μετακινήσεις.

  Προς τούτο παρακαλούμε για την παρέμβασή σας για την έκδοση από πλευράς της Α.Δ. Καβάλας διαταγής με ενυπόγραφη ενημέρωση του προσωπικού που επιθυμεί να μετακινηθεί, καθ' ότι ως μας γνωστοποιεί η Ε.Α.Υ. Καβάλας, υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι επιθυμούν την προσωρινή μετακίνησή τους στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θάσου.

ypografes-poasy

kavala_16-7-2012a

kavala_16-7-2012b

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα