Font Size

Cpanel

poasy

Αθήνα 24 Ιουλίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 314/2/19α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
          Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
         2) Τον Διευθυντή της Αστυνομικής Ακαδημίας
             Υποστράτηγο κ. Στέφανο ΚΟΖΥΡΑΚΗ
         3) Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών
         4) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών

Θέμα: «Λειτουργία Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών»

 Κύριε Αρχηγέ,

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων με το επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 314/1/9 από 20/07/2012 έγγραφό της καταγγέλλει την εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας που επικρατεί στις Αστυνομικές Σχολές μετά την αναχώρηση από αυτήν των Δοκίμων Αστυφυλάκων. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις (4) μόνο αστυνομικοί για όλες τις βάρδιες προς φύλαξη όλου του συγκροτήματος του Τ.Δ.Α Γρεβενών που σημαίνει ότι αντιστοιχεί ένας αστυνομικός για κάθε βάρδια.

  Αν αναλογιστούμε ότι η τρέχουσα περίοδος τυγχάνει περίοδος λήψης κανονικών αδειών του καλοκαιριού αντιλαμβάνεστε και σεις ο ίδιος ότι δεν επαρκεί το προσωπικό ούτε καν για τα στοιχειώδη, όπως η λήψη της ημερήσιας ανάπαυσης αλλά και του αδιάθετου αλλαγής μετά την εκτέλεση νυχτερινής υπηρεσίας.

  Πρέπει επίσης να συνυπολογισθεί και η εξαιρετική επικινδυνότητα που εγκυμονεί η πλημμελής φύλαξη του χώρου, λόγω της έλλειψης προσωπικού.

 Κύριε Αρχηγέ,

  Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως με καθοριστική παρέμβασή σας ενισχυθεί άμεσα το Τ.Δ.Α. Γρεβενών για την διασφάλιση των συναδέλφων μας και για την από το Νόμο προβλεπόμενη χορήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων τους.

ypografes-poasy

grevena_20-7-2012

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα