Font Size

Cpanel

Τέλεση Μνημοσύνου στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου Νεκταρίου Σάββα

shmata_poasy-poaxia

Αθήνα 14 Ιουνίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 602/3/14γ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    Με μια σεμνή τελετή το συνδικαλιστικό μας κίνημα τίμησε σήμερα τη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας Αρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα που δολοφονήθηκε από άνανδρους τρομοκράτες, πριν από τρία χρόνια.
  Με πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών, τελέστηκε τρισάγιο χοροστατούντος του Διευθυντή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Κιούλου, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριου Οικονόμου, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, του Υπαρχηγού κ. Νικόλαου Σερέτη, του Διευθυντή Επιτελείου κ. Αδαμάντιου Σταματάκη, των Επιθεωρητών Βορείου και Νοτίου Ελλάδος κ.κ. Δημήτριου Παπαδόπουλου και Γρηγόρη Μπαλάκου, του Βοηθού Γ.Α.Δ. Αττικής κ. Θουκυδίδη Σακαρέλλου, του Διευθυντή του ΤΕΑΠΑΣΑ κ. Κων/νου Τσουβάλα, του Επίτιμου Προέδρου της ΠΟΑΣΥ και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσου Μαυρόπουλου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων κ. Μπέη Παναγιώτη, του Γραμματέα της ΑΔΕΔΥ κ. Ηλία Ηλιόπουλου, εκπροσώπων Πρωτοβαθμίων Ενώσεων των Ομοσπονδιών μας, των συγγενών και φίλων του αείμνηστου Νεκτάριου Σάββα και πολλών συναδέλφων.
    Για άλλη μια φορά κάνουμε έκκληση στη Δημοτική Αρχή, όπως είχαμε κάνει και στην προηγούμενη, να στέρξει στη στόχευση και επιθυμία μας για τη μετονομασία της οδού Πορφύρα σε οδό Νεκτάριου Σάββα, τονίζοντας ότι ως άρχοντες του τόπου πρέπει να δείχνουν σεβασμό στους φύλακές του, που πέφτουν ηρωϊκά στο καθήκον και να αποδίδουν σε αυτούς εμπράκτως τις οφειλόμενες τιμές.
   Με την ευχή όλων μας να μην υπάρξουν άλλα θύματα στο βωμό του καθήκοντος, καλούμε συνολικά την Ελληνική Πολιτεία να θωρακίσει το λειτούργημα του αστυνομικού, παρέχοντάς του όλα τα εφόδια που χρειάζεται για την αντιμετώπιση των αυξημένων κινδύνων που εξακολουθούν να τον απειλούν καθημερινά.

ypografes_poasy-poaxia

 

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα