Font Size

Cpanel

poasy

Αθήνα 7 Ιουνίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 512/1/1α

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
         Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Κοιν.: 1) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
             κ. Ελευθέριο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
         2) Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομικοτεχνικών Μέσων & Πληροφορικής Α.Ε.Α.
             Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη ΦΛΗΡΗ
         3) Διευθυντή της Διεύθυνσης Οικονομικών Α.Ε.Α.
             Ταξίαρχο κ. Γεώργιο ΒΡΕΝΤΖΟ
         4) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Θέμα: «Μη έγκριση δαπανών για πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής Δοκίμων Αστυφυλάκων του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής»

Κύριε Αρχηγέ,

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης με το επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 313/12 από 06/06/2012 έγγραφό της διαμαρτύρεται για αρνητική απάντηση σε αίτημα έγκρισης δαπάνης του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής προς την Διεύθυνση Οικονομικών Α.Ε.Α. που αφορούσε έγκριση πίστωσης ύψους 1.600 € σε βάρος των εσόδων της Λέσχης του Τ.Δ.Α., με σκοπό τη μίσθωση λεωφορείων για εκπαιδευτική εκδρομή 380 Δοκίμων Αστυφυλάκων.

  Καταγγέλλεται ταυτόχρονα ότι σε επόμενο χρονικό διάστημα σε ανάλογα αίτηματα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για αίτημα έγκρισης 350 € σε βάρος της Λέσχης του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής με σκοπό την πραγματοποίηση σύσκεψης Αξιωματούχων που τελέστηκε στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και σε αίτημα έγκρισης 1.500 € ξανά σε βάρος της Λέσχης του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής για κάλυψη εξόδων παράθεσης γεύματος σε 50 άτομα της προαναφερόμενης σύσκεψης, η απάντηση της Διεύθυνσης Οικονομικών του Α.Ε.Α. ήταν θετική.

Κύριε Αρχηγέ,

  Το σκεπτικό της αρνητικής απαντήσεως της Διεύθυνσης Οικονομικών του Α.Ε.Α. τη στιγμή που το αποθεματικό της Λέσχης του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από τις αγορές των Δοκίμων Αστυφυλάκων, ως μας ενημερώνει η Ε.Α.Υ. Ροδόπης, δημιουργεί ένα αίσθημα αδικίας ως προς τη μη δίκαιη αντιμετώπιση των Δοκίμων Αστυφυλάκων.

  Παρακαλούμε όπως με άμεση προσωπική σας παρέμβαση γίνει άρση της αδικίας αυτής με έγκριση του αιτήματος (από την Διεύθυνση Οικονομικών Α.Ε.Α.) δαπάνης μίσθωσης λεωφορείων μετακίνησης των Δοκίμων Αστυφυλάκων, προς πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής αυτών.

ypografes-poasy

rodopi_7-6-12a

rodopi_7-6-12b

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα