Font Size

Cpanel

Αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

shmata_poasy-poaxia

Αθήνα 24 Μαΐου 2012
Αρ. Πρωτ.: 605/9/64

Προς: Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
          κ. Ελευθέριο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Κοιν.:1) Πολιτικά Κόμματα
         2) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Αίτημα για συνάντηση»

Κύριε Υπουργέ,

  Παρά τον υπηρεσιακό χαρακτήρα της ενεστώσας κυβέρνησης και τις περιορισμένες αρμοδιότητές σας, που απορρέουν εξ' αυτού του γεγονότος, απευθυνόμαστε σε εσάς, ως γνώστη λόγω και της πρότερης ιδιότητάς σας, για να σας μεταφέρουμε τη συνεχιζόμενη έντονη ανησυχία που προκαλεί στους συναδέλφους μας η οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αυτή παράγει τόσο σε ατομικό-οικογενειακό, όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο.

  Ως γνωστόν, βρίσκονται σε εκκρεμότητα μια σειρά ζητημάτων (εκλογική αποζημίωση, νέο μισθολόγιο, άρση παγώματος μισθολογικών προαγωγών και χρονοεπιδόματος, «κούρεμα» αποθεματικών των ταμείων και ιδίως του ερανικού λογαριασμού του Ιδρύματος Παιδικές Εξοχές, κλπ). Προς τούτο, παρακαλούμε όπως την προσεχή εβδομάδα έχουμε συνάντηση μαζί σας, προκειμένου σας εκθέσουμε αναλυτικά τις θέσεις μας.

  Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε και όλα τα πολιτικά κόμματα, να τοποθετηθούν δημοσίως εφ' όλων των ανωτέρω εκκρεμών αιτημάτων μας, όπως άλλωστε τα έχουμε ήδη παραθέσει κατά τη διάρκεια των συναντήσεών μας, το προηγούμενο διάστημα.

Με εκτίμηση

ypografes_poasy-poaxia

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα