Font Size

Cpanel

Συνάντηση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας με ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

omospondies_logo

Αθήνα 27 Ιανουαρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 605/4/34

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Αντιπροσωπείες των Ομοσπονδιών μας συναντήθηκαν χθες 26/1/2012 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με τους βουλευτές κ.κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, Θεόδωρο Δρίτσα και Βασίλη Μουλόπουλο, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, καλωσορίζοντας τις αντιπροσωπείες εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουμε και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός εφόσον χρειαστεί σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.
   Εκ μέρους των Ομοσπονδιών τονίστηκε ότι ουδεμία πρόοδος έχει υπάρξει στα χρονίζοντα διαρθρωτικά, οργανωτικά, θεσμικά και οικονομικά αιτήματά μας, τα οποία επιδεινώνονται με την οικονομική κρίση και τα αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνονται στο όνομα της αντιμετώπισής της.
   Σ' αυτά έρχεται να προστεθεί η αβεβαιότητα για το νέο μισθολόγιο με τις σκόπιμες διαρροές που θέλουν άλλοτε να εξαιρούνται οι ένστολοι και άλλοτε να εντάσσονται στο νέο ενιαίο μισθολόγιο, ακολουθώντας τη «μοίρα» των υπολοίπων δημοσίων υπαλλήλων κλπ, με αποτέλεσμα να διογκώνεται η ανησυχία και να πλήττεται το ηθικό όλων. Τέθηκε δε το ερώτημα γιατί οι αρμόδιοι υπουργοί αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν δημοσίως το τοπίο; Άραγε αναμένουν τις ντιρεκτίβες των τροϊκανών, ενώ εκ μέρους μας έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη και κοστολογημένη πρόταση;
   Επίσης, έγινε ενημέρωση για το τεράστιο πρόβλημα της μη συνταγογράφησης φαρμάκων και ιατρικής κάλυψης, για το «κούρεμα» των αποθεματικών των ταμείων, για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος κ.ά.
   Με αυτά τα δεδομένα, τονίσαμε την ειλημμένη απόφασή μας για κλιμάκωση των διαμαρτυριών και διεκδίκηση όλων των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της απεργίας.

Με εκτίμηση
ypografes_omospondion3

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα