Font Size

Cpanel

Πρόσκληση σε κοινό αγωνιστικό μέτωπο

poasy

Αθήνα 19 Ιανουαρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 600/11/7

Προς: Τις Ομοσπονδίες των Σωμάτψν Ασφαλείας

    Αγαπητοί συνάδελφοι,

   Ως γνωστόν, το νέο έτος 2012, βρίσκει το συνδικαλιστικό μας κίνημα στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, καλούμενο να απαντήσει αποτελεσματικά στα εύλογα ερωτήματα που θέτουν οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσές μας απ' άκρου εις άκρον της Ελλάδας, όσον αφορά τις επιπτώσεις της πολύπλευρης κρίσης –οικονομικής, πολιτικής, θεσμικής κλπ- στην προσωπική και υπηρεσιακή τους ζωή,
  Στην πρόσφατη, πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, όπως ήδη θα έχετε πληροφορηθεί, εξετάσαμε την πορεία υλοποίησης του διεκδικητικού μας πλαισίου, που είναι κοινό με το δικό σας σε πολλά του σημεία, και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι για να κάμψουμε την αλαζονεία των κυβερνώντων και την κωλυσιεργία που παρατηρούμε διαχρονικά στην επίλυση ακόμα και ζητημάτων που δεν έχουν κανένα οικονομικό κόστος, απαιτείται κλιμάκωση του αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα. Η αναποτελεσματικότητα της ασκούμενης πολιτικής δεν μπορεί να χρεωθεί σε καμία περίπτωση και από κανέναν στο συνδικαλιστικό μας κίνημα, ούτε να εκληφθεί η δική μας συνεπής πορεία, ως αδυναμία διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου μας.
   Επειδή η απόφασή μας για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας εξετάζει και το μέτρο της «Λευκής Απεργίας» από την γάγγραινα των πάρεργων που αποτελούν τροχοπέδη στην ουσιαστική εκπλήρωση της κύριας αποστολής μας, καθώς επίσης και την έναρξη διαλόγου με τα πολιτικά κόμματα με στόχο την πλήρη εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 1264/82 περί συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, παρακαλούμε να εξετάσετε την αναγκαιότητα ανάλογων αποφάσεων και στο δικό σας χώρο, ώστε να συντονίσουμε τα επόμενα βήματά μας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το κοινό αγωνιστικό μας μέτωπο.
   Η δύναμη των δίκαιων είναι ακαταμάχητη, αρκεί να εργαστούμε μεθοδικά, με πίστη και αφοσίωση πάνω στον κοινό μας στόχο. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να πετύχουμε.

Η ισχύς εν τη ενώσει!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Καλή, ανατρεπτική χρονιά!
ypografes-poasy

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα