Font Size

Cpanel

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΜΕ ΚΚΕ

omospondies_logo

Αθήνα 4 Νοεμβρίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 605/3/24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή συνάντηση των Ομοσπονδιών μας με τον βουλευτή του ΚΚΕ κ. Σπύρο Χαλβατζή και το στέλεχος του κόμματος κ. Δημήτρη Αγκαβανάκη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε σχετικό αίτημά μας μετά την τελευταία πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία της 17ης Οκτωβρίου 2011 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

  Εκ μέρους των Ομοσπονδιών, αναλύθηκαν τα αιτήματά μας όπως καταγράφονται στο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας και τονίστηκε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας όποιες κι αν είναι οι πολιτικές εξελίξεις διότι τα προβλήματα θα παραμένουν και οι ένστολοι θα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην αποστολή τους.

kke_4-11-2011

  Το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα, ζητά από όλα τα πολιτικά κόμματα να αντιμετωπίσουν τα θέματα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας σε πρώτη προτεραιότητα, λαμβάνοντας υπόψη τους την υψηλή τους αποστολή, σε μια περίοδο γενικευμένης κατάρρευσης. Ως ένστολοι δεν απαιτούμε ιδιαίτερη αντιμετώπιση, αλλά τα αυτονόητα.

  Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, δήλωσαν ότι είναι αρωγοί των προσπαθειών μας για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των ενστόλων ως εργαζομένων, με την επισήμανση όμως ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τους ένστολους για την καταστολή των εργατικών και λαϊκών αγώνων. Παράλληλα, επισήμαναν τον κίνδυνο προβοκατόρικων ενεργειών με στόχο το Συνδικαλιστικό Κίνημα και την κατατρομοκράτηση του λαού μας.

ypografes_omospondion2

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα